SKAL VI DANSE: Årets deltakere gleder seg til å svinge seg rundt på danseparketten til høsten.
SKAL VI DANSE: Årets deltakere gleder seg til å svinge seg rundt på danseparketten til høsten.

– Jeg vil gjøre en sexy dans med han kjekke partneren min

Årets «Skal Vi Danse»-kjendiser om deltakelsen, sexy partnerne og dansing på fylla.

Ryktene om årets «Skal vi danse»-deltakere har florert i flere uker.

Lørdag ettermiddag kunne TV 2 endelig bekrefte hvilke kjendiser som skal innta danseparketten.

Les også: – Disse er klare for «Skal vi danse»

– Han er helt fantastisk

Blant kjendisene er kunstner og nybakte mor Marianne Aulie (40), klar til å lære selskapsdans av sin svenske dansepartner, Calle Sterner.

–Dette blir en kjempe morsom utfordring og en fantastisk mulighet til å lære å danse. Det er fullt mulig å trene og ha en liten baby, vi må bare ha noen ammepauser, sier Marianne og ler til «God Kveld Norge».

Kunstneren legger ingen skjul på sin begeistring for sin yngre dansepartner fra Gøteborg.

– Han er helt fantastisk. Det første man ser er jo øynene. Han har et bra blikk, er tilstede og er i tillegg veldig morsom og kjekk, skryter Aulie.

Les også:Marianne Aulie avslører babynavnet i ammevideo

Sexy dans

MÜLLER: Den tidligere playboy-modellen gleder seg til de mer intime dansene med dansepartner Glenn-Jørgen. (Foto: DR, © ps)
MÜLLER: Den tidligere playboy-modellen gleder seg til de mer intime dansene med dansepartner Glenn-Jørgen. (Foto: DR, © ps)

Den norske modellen og skuespilleren Lillian Müller har medvirket i musikkvideoene til Rod Stewart, Van Halen og var også Playboys «Playmate of the Month». 60-åringen mener at alderen ikke blir noen hindring i «Skal Vi Danse».

– Det finnes så mange eldre som har for mange begrensninger i tankegangen. De er redde for å drite seg ut, men alder har jo ingenting med det her å gjøre. Jeg har vært vegetarianer i 33 år og har aldri rørt alkohol, narkotika, røykt en sigarett eller drukket kaffe. Jeg har mer utholdenhet, energi og vitalitet enn de fleste på min alder, og det er på grunn av min livsstil, sier en fornøyd Müller til «God Kveld Norge».

Den tidligere modellen gleder seg veldig til å begynne å danse, spesielt med dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker.

– Jeg vil jo veldig gjerne ut på dansegulvet og gjøre en veldig sexy dans med kjekke Glenn Jørgen, røper Lillan.

Les også:Lillian Müller (60): – Jeg vil bli den eldste kvinnen i historien

Fikk den hun drømte om

Låtskriver og artist Hanne Sørvaag (32) innrømmer at hun ikke trengte lang betenkningstid da hun ble spurt om å være med på dansekonkurransen.

– Jeg har alltid drømt å være med på Skal Vi Danse. Jeg latet som jeg tenkte litt på det, men jeg var sikker fra første stund, sier en smilende Sørvaag.

Sørvaag var senest dommer og mentor på TV 2-programmet «The Voice». Til høsten skal artisten selv bli dømt av eksperter.

– Vi trenger litt utfordringer, og det er ikke særlig utfordrende å dømme andre hele tiden. Jeg tror det skal bli veldig kjekt. Egor var den jeg drømte om å danse med, så jeg er veldig fornøyd, innrømmer Hanne.

Les også:Hemmelighetsfull Hanne Sørvaag om «Skal Vi Danse»-deltagelsen

OVERRASKELSE: Plumbo-Lars var den eneste overraskelsen blant årets deltakere. (Foto: DR, © ps)
OVERRASKELSE: Plumbo-Lars var den eneste overraskelsen blant årets deltakere. (Foto: DR, © ps)

Danser i halvfylla

Plumbo-Lars så ut til å storkose seg med Madcon-Tshawes tidligere dansepartner, Maria Sandvik, og var den eneste deltakeren som ikke ble utpekt av pressen på forhånd.

– Jeg har virkelig slitt med å holde det hemmelig. Jeg er utrolig glad i danse, men jeg vil lære mer. Jeg har bare danse på publokaler i halvfylla, men jeg har jo litt musikalsk takt så jeg håper det hjelper. Min største utfordring blir å huske alle trinnene , forteller Lars Erik Blokkhus (34).

Les også:Plumbo-Lars om den tøffe oppveksten: – Jeg fikk meg ikke til å gå på pappas grav

Familie-konkurranse

Kunster Vebjørn Sand (43) danser med danseproff og designer Nadya Khamitskaya, og ser på deltakelsen som en del av noe større i livet.

– Jeg har alltid vært misunnelig på de som kan danse, og har skammet meg for at jeg ikke kan beherske dans. Jeg har et forhold til dans rent eksistensielt. Dette her er noe vesentlig og viktig for menneske, at vi faktisk danset som mennesker før vi kunne snakke. Det er alvor, men også en stor del lek.

Til høsten skal Sand kjempe hardt for pokalen, spesielt mot kollega og svigerinne, Marianne Aulie.

VEBJØRN SAND gleder seg til Mariannes datter blir eldre. (Foto: DR, © ps)
VEBJØRN SAND gleder seg til Mariannes datter blir eldre. (Foto: DR, © ps)

– Jeg vant jo over Marianne i Fire Stjerners middag. Siden har hun hatt stor grunn til å hevne seg på meg. Det er jo en selvfølgelighet, men vi det skal vi likevel bli to om, forteller en ivrig Vebjørn.

Les også:Vebjørn Sand: – Det var et mareritt

– Vil ikke at noen skal spenne ben på meg

Stavhopper Cathrine Larsåsen (25) har danset ballett i 11 år, og mener det finnes likheter mellom å prestere på fridrettsbanen og dansegulvet.

– Jeg tenker som idrettsutøver at man må prestere foran mange mennesker. Det er litt som å gå ut på en scene. Man må trene og prestere live og det kan bli noe av det samme, sier Cathrine.

25-åringen fra Røa i Oslo ser på alle deltakerne som verdige konkurrenter, men vil ikke utpeke en spesielt tøff konkurrent.

– Jeg ser egentlig ikke på det som en konkurranse, jeg ser på det som en mulighet til å få lov til å lære noe gøy. Jeg har tenkt at noen av konkurrente kommer til å overraske litt, men jeg vil ikke si hvem. Jeg vil ikke at noen skal spenne ben på meg i treningsgangene, forteller en leende Cathrine.

Les også:– Cathrine Larsåsen klar for «Skal vi danse»