TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Premier League:

I går signerte Joe Allen for Liverpool og nå vil Rodgers fortsette handlinga. Liverpool og Tottenham knivet tidligere i sommer om Gylfi Sigurdsson. Spurs vant den drakampen, men nå duellerer de to klubbene om en ny midtbanespiller. Bologna-spiller Gaston Ramirez står på begges ønskeliste, ifølge Gazetta dello Sport.

En annen spiller Rodgers har et godt øye til er Clint Dempsey. Amerikaneren har vært nevnt i forbindelse med Liverpool hele sommeren og den ferske Liverpool-manageren legger ikke skjul på at han liker spissen.

- Clint er en spiller vi har forhørt oss om, bekrefter Rodgers til klubbens nettsted.

Også Nuri Sahin er en som stadig er aktuell for rødtrøyene.

- Det har vært en frustrerende sommer for alle, inkludert meg, at vi ikke har fått inn spillere tidlig, men vår jakt fortsetter. Det er ikke lett, sier Rodgers.

Spurs-trener Andres Villas-Boas virker veldig lysten på å revansjere seg etter fiaskoen i Chelsea og har også den brasilianske keeperen Julio Cesar i kikkerten.

Siste nytt i sagaen om Robin van Persie er at han skal spille morgendagens treningskamp for Arsenal.

Fjorårets seriemester Manchester City har forholdt seg overraskende rolig i sommer. Det er ikke etter Roberto Mancinis ønske, ifølge The Guardian. Italieneren klager på de arabiske eierne og holder naboen Manchester United som ligafavoritt ei uke før Premier League-start.

En annen gjenganger denne sommeren er Luca Modric. Det er andre sommeren på rad at klubbene ligger langflate og kroaten er tydelig lysten på å forlate Tottenham. Han har trent for seg selv de siste dagene, og Spurs-ledelsen kan bli nødt å selge stjernespilleren for å få penger til å handle en sårt tiltrengt spiss.

Shinji Kagawa er allerede klar for Manchester United, men Sir Alex Ferguson ønsker seg enda en midtbanespiller. Axel Witsel har vært på radaren til de fleste storklubber og TalkSport skriver at de røde djevlene må punge ut 40 millioner pund for å sikre seg 23-åringen.

Axel Witsel (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

I går ble Romelu Lukaku formelt klar for et års utlån til West Bromwich. Dermed er Roberto Di Matteo nødt til å hente en spiss som kan konkurrere med Fernando Torres. Edinson Cavani er det heteste alternativet, ifølge italienske medier. Det skal være snakk om 40 millioner euro i overgangssum for "Matador". Også brasilianske Hulk skal figurere høyt på den regjerende Champions League-vinnerens ønskeliste.

Det er også ventet at Di Matteo ønsker seg en høyreback før fotballen ruller for fullt i gang igjen. Marseille-spiller Cesar Azpilicueta skal være førstevalget.

Sunderland Echo skriver at Sunderland-trener Martin O'Neill ønsker seg Jermain Defoe. Grunnen til dette er at forhandlingene om Steven Fletcher har kjølnet.

Queens Park Rangers har vært effektiv på sommerens overgangsmarked og nå kan en tidligere Champions League-vinner nærme seg klubben, skriver TalkSport. QPR-ledelsen har bekreftet at skadeplagede Owen Hargreaves trener med hovedstadslaget. 31-åringen vil ikke kreve noen overgangssum etter at han mislyktes med å slå igjennom i Manchester City.

Owen Hargreaves (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Øvrig:

AC Milan har mistet Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva tidligere i sommer. De er alt annet enn enkle å erstatte og Goal hevder at Giuseppe Rossi skal signere for Milano-klubben.

Gisueppe Rossi er ønsket av AC Milan. (Foto: Alberto Saiz/Ap)
Carlos Vela imponerte alle i et U-mesterskap for noen år tilbake og det var mange som ønsket seg den mexicanske spissen. I Arsenal har det derimot blitt mer utlån enn spilletid de siste sesongene. Nå er han klar for Real Socidead og debuterer mot Barcelona i den spanske seriepremieren.

Roberto Mancini avslører at Paris Saint Germain har kommet med en forespørsel på Mario Balotelli i sommer, men City avslo budet fra pariserne. Dermed er det ventet at Carlo Ancelottis klubb ikke er helt ferdig med sommerens store kjøpefest.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene