Frankrike med sterk seier over Kroatia

De franske herrene er videre til finalen i håndball etter 25 - 22-seieren over Kroatia. Der møter de Sverige.

OL FINALE: Frankrike sikret seg finaleplass da de slo Kroatia 25 22 fredag kveld.  (Foto: Matthias Schrader/Ap)
OL FINALE: Frankrike sikret seg finaleplass da de slo Kroatia 25 22 fredag kveld. (Foto: Matthias Schrader/Ap)
GOD DAG PÅ JOBBEN: Den franske keeperen Thierry Omeyer stoppet flere skudd fra kroaterne, og bidro til å sende Frankrike til OL finale.  (Foto: ODD ANDERSEN/Afp)
GOD DAG PÅ JOBBEN: Den franske keeperen Thierry Omeyer stoppet flere skudd fra kroaterne, og bidro til å sende Frankrike til OL finale. (Foto: ODD ANDERSEN/Afp)

Frankrike vant fredagens andre semifinale i håndball for menn. De er dermed videre til finalen hvor de møter Sverige, som tok seieren foran nesen til Ungarn. «Le Bleu» tok tidlig ledelsen mot Kroatia, og gikk til pause med stillingen 12-10. Kroaterne fikk ikke avtalt noen snuoperasjon der. Det var nemlig Frankrikes kveld på Basketball Arena i London. Med 17 minutter igjen av kampen gikk franskmennene opp i en firemålsledelse. Blazenko L