Modell og blogger Lauren Scruggs (24) ble tvunget til å amputere hånden og operere vekk sitt venstre øye etter hun spaserte inn i et flypropell i desember i fjor.

Fotomodellen og bloggeren pådro seg alvorige skader og har måttet gjennomgå flere operasjoner.

– Det blir bedre med tiden og jeg vet at Gud har en mening med livet mitt, og at det finnes en grunn til at dette skjedde, forteller 23-åringen i sitt første TV-intervju etter ulykken inntraff.

Les også:Lauren Scruggs smiler for første gang etter ulykken

Vanskelig til tider

Under et TV-intervju for NBCs «Today Show» i London forteller den åpenhjertige modellen om hvordan hun nå takler hverdagen sin.

– Emosjonelt kan dagene være vanskelige. Å akseptere tapet av et øye og en hånd er vanskelig, men selv om dette er tilfellet så vet jeg at Gud hadde en grunn til at det skjedde, forteller 24-åringen.

Etter lange og smertefulle operasjoner har modellen fra Texas nå fått et kunstig øye og protese på venstre arm.

– Det hjelper bare å kunne snakke ut om ulykken. Jeg har fått et nytt perspektiv på livet, og jeg føler at jeg må bruke min historie for å hjelpe og inspirere mennesker, slik de har inspirert meg, sier Lauren til NBC.

Saksøkte flyselskapet

I mars ble det kjent at Scruggs og familien saksøkte flyselskapets forsikringsselskap etter å ha takket nei til en 200 000 kroners avtale.

Det skal ha vært uenigheter rundt definisjonen av «passasjer» i forsikringspapirene, hvor «passasjer» er gitt om du enten befinner deg i flyet, eller på vei ut.

Modellen har lagt vekt på at hun ikke lenger var en passasjer, ettersom hun hadde forlatt flyet. Hun var ikke i fysisk kontakt med flyet, før hun traff propellen, og mener derfor at hun har krav på en høyere sum.

Les også:Lauren Scruggs saksøker flyselskap etter propellkvesting