Det er blitt mye snakk rundt Montenegro-spilleren Bojana Popovic før lørdagens finale for kvinner i håndball. Hun er råsterk i duellene og blir en av utfordringene i forsvaret til Norge.

De to landslagene skal kjempe om det gjeve OL-gullet. Det er to lag som ikke har hatt den beste starten på mesterskapet, men har virkelig hentet seg inn på de siste kampene. Det kan bli en tøff finale for Thorir Hergeirssons mannskap.

Satser på at Breivang skal stoppe Popovic
Likevel tror de norske håndballjentene at det skal gå ann å stoppe superstjernen. Linn Jørum Sulland mener det er en jobb for Karoline Dyhre Breivang.

– Jeg synes «Karo» har lykkes med å få henne ut av stilen før, så jeg satser på hun klarer det i morgen også. Det krever tøft forsvarsspill, sier Sulland til TV 2 Sporten.

Les også: Lunde Haraldsen etter kampen: – Finalen skal vi ta
Les også: Herrem: – Popovic burde ikke spilt i OL-finalen

Linn Jørum Sulland setter sin lit til at Karoline Dyhre Breivang stopper Montenegro-stjernen Bojana Popovic. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Camilla Herrem kritiserte Popovic for å spille stygt etter Montenegros kamp mot Spania, og mente spilleren burde fått rødt kort. Rogalendingen er enig med Sulland om at Breivang kan ta seg av Popovic.

– «Karo» er den beste spilleren til å gjøre det. Når hun setter fast klypen, er det få som kommer seg løs. Man ser det i Larvik også. Hun blir satt på de beste spilleren for å stoppe dem, sier Herrem.

Etterlyser godt forsvarsspill
Karoline Dyhre Breivang er enig i at det blir viktig å stoppe Popovic, men vil ikke legge ansvaret på seg selv. Nå etterlyser hun godt forsvarsspill fra de norske håndballjentene.

– Det er viktig at vi står sammen i forsvaret. Vi vet selv at hvis det er sprekker i forsvaret så vil man utfordre, sier Breivang.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst!