Politiet etterlyser en 22 år gammel mann som er siktet for drapsforsøk etter skytingen som skjedde på Ellingsrud i Oslo mandag 30. juli rundt klokken 21.30.

Det ble avfyrt en rekke skudd mot en 27 år gammel mann ved Skansen Terrasse på Ellingsrud. Personen som ble skutt er ikke livstruende skadd.

LES OGSÅ: To gjerningsmenn på frifot etter skyting på Ellingsrud

– Svært alvorlig

- Politiet ser svært alvorlig på skyteepisoder i det offentlige rom. Vi har dessverre ikke lykkes med å finne den siktede, derfor velger vi å etterlyse han offentlig med navn og bilde, sier politioverbetjent Harald Bøhler ved seksjon for organisert kriminalitet.

Den etterlyste er 22 år gamle Ahmed Hassan Jama, som har kallenavnet Shoky. Han er norsk statsborger av afrikansk opprinnelse, og er cirka 169 centimeter høy.

Etterlyser svart BMW

Politiet ønsker også å komme i kontakt med personer som har gjort observasjoner av en svart BMW og fire menn av utenlandsk opprinnelse i området Munkebekken og/eller Skansen Terrasse den aktuelle kvelden.

En 25-åring ble allerede 1. august pågrepet og siktet for drapsforsøk etter hendelsen. Politiet mener altså nå å vite at han ikke handlet på egenhånd.

LES OGSÅ: Mann pågrepet etter Oslo-skyting

Publikum som har tips i saken bes kontakte Oslo-politiet på telefon 22 66 96 00.