Man er nå godt inne i det sjette døgnet etter den savnede Oslo-jenta Sigrid Giskegjerde Schjetnes mystiske forsvinning.

Massiv leteaksjon

En massiv leteaksjon med politihelikopter, politihunder, redningshunder og mannskaper fra blant annet Røde Kors og Norsk Folkehjelp, har ikke gitt noe resultat.

Mange frivillige har tatt del i søket etter den savnede 16-åringen, og også en rekke profilerte personligheter engasjerer seg i saken ved å oppfordre folk til å ta del i letingen.

– Tenker på henne hele tiden

TV 2 Sportens tidligere fotballekspert, Bengt Eriksen, er mannen som koordinerer den frivillige innsatsen.

Hilde Skovdahl, kjent fra TV3-serien «Charterfeber», er blant de mange som har delt informasjon med følgerne på Facebook.

Hun er sterkt berørt av saken.

– Jeg tenker på hennes 24 timer i døgnet, og sender de varmeste ønsker for familien. Vi må ikke gi opp håpet om å finne henne i god behold. Jeg har selv en tenåringssønn, og som forelder så blir man kvalm. Uansett hva jeg gjør, så tenker jeg på henne, sier Hilde til «God kveld Norge».

Fotballfrue Caroline Berg-Eriksen (25) står bak en av Norges mest leste blogger med 90 000 unike lesere. Tirsdag publiserte hun et bilde av en savnet-plakat av Sigrid.

SAVNET:Sigrid Giskegjerde Schjetne har vært savnet siden søndag 5. august. (Foto: TV 2)

– Sigrid har vært savnet siden natt til søndag, siste spor etter henne er utenfor en barnehage på Skøyenåsen i Oslo, skrev Berg-Eriksen på bloggen sin.

Les også: Mobiliserer til gigantsøk etter Sigrid

– Dette plager meg

På nettsamfunnet Twitter er det dessuten flere som deler sine bekymringer rundt saken.

Artist Tommy Fredvang var raskt ute med å oppfordre det norske folk om å ta del i forsvinningssaken.

– Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) har vært savnet siden i natt. Ring politiet på 02800 om du ser henne. Del dette!, skrev Fredvang på Twitter søndag.

Kjendisstylist Jan Thomas uttrykker sin dypeste medfølelse ovenfor Sigrids familie.

– Jeg kjente ikke Sigrid, men dette plager meg. Mine tanker og kjærlighet går ut til familie og venner. Jeg håper av hele mitt hjerte at Sigrid dukker opp. Er det noe nytt? Leter man fortsatt? ikke gi opp, skriver kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby på sin profil.

Les også:– Ser ikke ut som Sigrid ble bortført her

– Viktig å spre informasjon

Kjendisblogger Trine Grung oppfordrer folk til å dele all informasjon:

– Sigrid Schjetne er savnet. Ring nr på bildet om du har info. Del gjerne med dine følgere. Viktig å spre info, skriver hun på Twitter.

Bloggeren Halvor Herzog, bedre kjent som Kong Halvor, skrev følgende på Twitter søndag: – Sigrid Giskegjerde Schjetne har vært savnet siden i natt. Ring politiet på 02800 om du ser henne. Del dette!

Idol-deltager og norgesvenn Chris Medina har også involvert seg i Sigrid-saken.

– Jeg håper virkelig at Sigrid dukker opp vel og i live. Jeg kan ikke begripe hva familien går gjennom nå, skriver Medina på Twitter-profilen.

Les også:Sigrid-saken: 800 tips, men fortsatt ingen løsning