Artisten Alexandra Joner (22) står bak sommerens store sommerhit «Sunrise». Dette er sangeres første singel. 22-åringen som ble først kjent i Norge etter å ha deltatt i TV-serien «Dansefeber», har tidligere jobbet sammen med Justin og har danset i en av hans musikkvideoer.

Les også: – Det var sinnssykt gøy å høre sangen min på radio for første gang

«Mystery man» er veldig fin

Den spreke artisten trives best på Grünerløkka om sommeren. Men da hun var på ferie litt tidligere i sommer la hun ut et bilde av en mann hun kaller «Mystery man» på sin egen Instagramkonto. Selv om hun virker småforelsket, vil ikke artisten røpe så mye rundt den hemmelige mannen, men litt byr hun allikevel på.

– «Mystery man» er veldig fin, sier Alexandra Joner til Sommertid, og innrømmer samtidig at den mystiske mannen antakeligvis har draget på henne.

Det holder dessverre ikke bare være mystisk for å kapre Joners hjerte. Drømmemannen må både være snill og hyggelig.

– Det er viktig at han er hyggelig og snill, men det viktigste er at man har den spesielle kjemien sammen, sier 22-åringen.

I 2012 fortalte hun til magasinet Massiv at Justin også prøvde å flørte henne i senk. Men til tros for at hun fikk en mulighet som flere ungjenter hadde død for, takket hun nei til superstjernen fordi han var for ung.

Les også: Alexandra Joner angrer ikke på at hun avviste Justin Bieber

Får ikke reise til Cuba

Alexandra Joner er født og oppvokst i Oslo. Men den eksotiske artisten har aner fra Cuba. Hennes mor kommer nemlig opprinnelig fra Cuba. Men dessverre får ikke Joner dra tilbake til Cuba å besøke den gjenværende familien sin som fortsatt bor der.

Da Joner var 19 år gammel var hun med på en fredelig demonstrasjon utenfor den Cubanske ambassaden. Siden den gang har hun ikke fått lov til å reise til Cuba fordi hun ikke får innvilget visum.

– Det at jeg ikke kommer inn i landet fordi jeg har sagt at jeg er imot det cubanske regimet, synes jeg er veldig spesielt, sier hun og legger til:

– Hele familien til mamma bor jo der fremdeles. Jeg synes det er veldig leit at jeg ikke får besøkt tanten og bestemorgen min.

Joner har tidligere medvirket som danser og skuespiller i musikkvideoer med artister som blant andre, Justin Bieber, Drake og Quincy Jones

Samarbeid med Madcon

22-åringen er godt vant til rampelyset. Hun er både programleder på radiokanalen NRJ og er en svært begavet danser.

Hun har hun blant annet vært danser for rapgruppa Madcon, og på singelen «Sunrise» har de utvidet samarbeidet. Der er nemlig både Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam fra Madcon med som gjesteartister.

Les også: Nå blir Alexandra Joner programleder

Se Alexandra Joner utfordre «Sommertids»-journalist til å hoppe fra timeteren med alle klærne på øverst i saken.