I en tilårskommen campingvogn parkert like utenfor det eksklusive kjøpesenteret Eger foregikk det nemlig aktiviteter av typen man vanligvis ikke blir uforskyldt vitne til.

– Joda, det er meningen at det skal se ut som de har sex, sier Martin Jensen til tv2.no.

LES OGSÅ: Fikk latterkrampe - svelget kniv

Han jobber som presseansvarlig i nettdatingselskapet CDate og står bak det oppsiktsvekkende stuntet som ble utført ved Egertorget midt på Karl Johans gate i Oslo torsdag ettermiddag.

– Vi ønsker bare å inspirere folk til å leve ut sine fantasier og minne dem på hvor deilig det kan være med en kosestund - gjerne midt på dagen eller i lunsjen for den saks skyld, sier Jensen.

– ... men i en campingvogn midt i Oslo sentrum?

– He-he, ja hvorfor ikke, ler han.

SE VIDEO ØVERST I ARTIKKELEN!

Hundrevis stoppet opp

I løpet av den vel halvannen timen campingvognen stod parkert på Karl Johan valgte ifølge Jensen flere hundre forbipasserende å stikke hodene sine inntil vinduene.

Der fikk de se to ulike kjærestepar tilsynelatende «la det stå til». Både bevegelser og lyder levnet liten tvil om hva som foregikk bak vognens fire vegger - med mindre man så ekstra nøye etter...

– Da ser man at de har undertøy på seg. En del av de som gikk forbi ble skuffet da de oppdaget det, sier Martin Jensen.

naerbilde

Politiet ba dem roe seg

Blant de tilfeldige forbipasserende var alt fra polititjenestemenn i uniform til fine Oslo-fruer på vift.

– Politiet kom og banket på ruten ganske raskt etter at vi startet. De ville at vi roet ned bevegelser og støynivå noe, slik at aktiviteten ikke havnet under paragrafen om ordensforstyrrelse, ler Martin Jensen.

Eldre damer ville lære

Tilbakemeldingene fra mannen i gata var stortsett entydig positive, skal vi tro mannen bak det noe annerledes reklamestuntet.

– Det var et høydepunkt da et par eldre damer som hadde sittet på en kafe i nærheten og sett alt kom bort til vognen da vi var i ferd med å pakke ned, forteller Jensen.

Og damene hadde slett ikke noe negativt å utsette på opplevelsen.

– De smilte og lo litt før de spurte lurt om det var noe her de kunne lære, sier han.

SEXSTUNT: Campingvognen som fikk Oslo-folk til å måpe. (Foto: Bilder og video: Tommy Storhaug / TV 2)

– Viser ikke mer enn på en badestrand

At flere barn og unge trolig fikk med seg opptrinnet ser ikke ut til å bekymre Jensen og hans kollegaer.

– Vi ønsker selvsagt ikke å støte verken barn eller voksne. Derfor er dette stuntet utformet på en leken, sjarmerende og relativt uskyldig måte, sier han.

– Dere føler ikke at dere «tvinger dere på» ved å velge Egertorget midt i Oslo som oppstillingssted?

– Nei. For det første må forbipasserende aktivt velge å titte gjennom vinduet på vognen dersom de skal se noe, og paret som koser seg inne i vognen har på undertøy, så de viser ikke mer enn det vi er vant til å se på badestranden, forklarer Jensen.

Han karakteriserer voksenleken som «uskyldig kos under en dyne», og mener det meste her er overlatt til folks egen fantasi.

Politiet i Oslo hadde torsdag ingen kommentarer til det spesielle opptrinnet.

SE VIDEO ØVERST I ARTIKKELEN!