TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Premier League:

Sir Alex Ferguson gikk onsdag kveld ut og ga fansen en oppdatering rundt Robin van Persie. Manchester United har lagt inn et bud og opplever det som Arsenal helst ønsker å selge til en klubb utenfor Premier League.

Joe Allen har vært linket til Anfield og sin gamle sjef Brendan Rodgers hele sommeren. The Sun melder i dag at en overgang verdt 15 millioner pund er rett rundt hjørnet.

Tottenham er først og fremst på spissjakt, men skal nå også være ute etter Inter-keeper Julio Cesar, melder The Guardian.

Det ser ut til at Steven Fletcher forsvinner fra Wolves etter at han selv i går kveld gikk ut på Twitter og meldte at tankene hans er et annet sted enn på Molineux. Sunderland skal stå klare med godt over 10 millioner pund, skriver TalkSport.

Nettstedet siterer også spansk presse på at Arsenals Alex Song allerede skal være enig med Barcelona om den personlige kontrakten.

allen

Etter en sesong på benken i Manchester United kan Dimitar Berbatov nå være på vei til Russland og Zenit St. Petersburg, skriver The Guardian.

Tottenham har i flere uker ønsket seg OL-toppscorer Leandro Damiao, men nå får klubben kamp av Manchester City, skriver Daily Mail.

Jordan Rhodes har vært linket til de fleste klubbene som er tippet rundt midten av tabellen og nedover i Premier League denne sommeren. Nå er det Wigan som ser på Huddersfield-spissen, melder The Guardian.

Fiorentina skal være en av tre italienske klubber som noe overraskende snuser på Nigel Reo-Coker. Også Fulham ønsker seg Bolton-spilleren, ifølge The Guardian.

Det er en kjent sak at Craig Bellamy ønsker seg tilbake til Cardiff, og nå virker det som en overgang er nær. Liverpool-manager Brendan Rodgers gikk onsdag langt å innrømme at 33-åringen ender i Wales, skriver The Guardian.

berba

The Guardian skriver at Manchester City fortsatt ønsker seg Daniel Agger. Roberto Mancini skal være villig til å sende Adam Johnson motsatt vei.

Ifølge Daily Mail skal Chelsea være klare til å bla opp hele 20 millioner pund for å hente André Schürrle fra Bayern München.

Napoli er villige til å bla opp åtte millioner pund for å hente Raul Meireles fra Chelsea, skriver Daily Mail.

Dorus de Vries er ønsket på Anfield, men Wolves ønsker dobbelt så mange pund som de 500.000 Liverpool vil gi, melder Daily Mail.

Les også: Her er alle Tippeliga-overgangene
Les også: Ble Vålerenga snytt for seier mot Manchester United her?

andre

Øvrig:

Milan er på utkikk etter nye spillere og ønsker seg nå Villarreal-spissen Giuseppe Rossi, skriver goal.com.

Neymar kan bli en dyr mann å hente de neste årene da Santos-presidenten gir ham prislappen uerstattelig som en reaksjon på Lucas Mouras 44 millioner euro-overgang til PSG, melder goal.com.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene