Klikk
Klikk

Her klikker det for stjernene!

Dette får kjendisene til å tippe over.

Kristen Stewart raste foran sjokkerte tilskuere utenfor et treningsstudio i LA forrige uke.

Enormt press

Påkjenningen stjernen har vært utsatt for etter at utroskapen mot kjæresten Robert Pattinson ble kjent har vært enorm, og forrige uke kokte det over for henne. Men Kristen kan trøste seg med at hun ikke er den eneste av Hollywood-eliten som har latt temperamentet få overtaket på henne, skriver thesun.co.uk.

Les også: Nå jager scientologene Robert Pattinson

usweeklY (Foto: Doug Peters, © Doug Peters)
usweeklY (Foto: Doug Peters, © Doug Peters)

Gibson sjokkerte verden

Skuespiller Mel Gibson har tatt det hele hakket lenger. Hans kontroversielle meninger har fått mange til å anklage den tidligere «Braveheart» skuespilleren for å være både homofob, jødehater og kvinnefiendtlig.

Etter at opptaket av en telefonsamtale mellom ham og eksen Oksana Grigorieva ble lekket i 2010 stormet det på nytt rundt stjernen. Da skjelte han ut eksen etter noter, og kom med en rekke hatefulle bemerkninger.

Les også: Her er sexskandalene som rystet verden.

Han har også blitt anklaget for å ha mishandlet Oksana, og skal ha gått så langt at han slo ut en av tennene hennes, skriver tmz.com.

Skjelte ut regissør

Christian Bale er en annen Hollywood-kjendis med et heftig temperament.

Under en filminnspilling i 2008 klikket Bale på regissøren, da han uheldigvis vandret inn på filmsettet midt i en scene. Bales tirade mot regissøren ble tatt opp, og senere lekket på nettet, og Batman-skuespilleren måtte til slutt gå ut og unnskylde episoden.

Angrep hotellansatt

En annen sinnatagg er Russell Crowe.

Russell Crowe
Russell Crowe

I 2005 ble Crowe anklaget for å ha kastet en telefon på en hotellansatt, han har også vært involvert i en rekke slagsmål og gikk også amok da opptredenen hans under Bafta-prisutdelingen i 2002 ble kuttet.

Mishandlet Rihanna

chrisrihanna2 (Foto: Matt Sayles, © Dc)
chrisrihanna2 (Foto: Matt Sayles, © Dc)

Chris Brown er muligens den verste av dem alle. I 2009 gikk bildene av en forslått Rihanna, Brown ekskjæreste, verden rundt. Rihanna måtte behandles på sykehus og Brown har i ettertid uttalt at han ikke forstår hvordan han kunne slå kjæresten sin.

Les også: Mannlig massør: – John Travolta ville betale meg for sex.

Han ble likevel rasende da han ble spurt om episoden på TV-showet «Good Morning America», og stormet ut av studio og videre til garderoben sin, der han knuste et vindu i raseri, meldte huffingtonpost.com den gang.