cruisepat
cruisepat

Nå jager scientologene Robert Pattinson

Vil verve den deprimerte Twilight-stjernen.

Scientologene er fast bestemte: Robert Pattinson skal bli deres nye frontfigur.

Kontroversiell sekt

Det kontroversielle kirkesamfunnet kan skilte med medlemmer som Tom Cruise og John Travolta, men menigheten er omstridt, og skal blant annet ha vært en årsakene til at Katie Holmes valgte å gå fra ektemannen Tom Cruise.

Se video: Robert Pattinson: - Jeg røyker ikke dop lenger.

Etter mye negativ omtale i media er derfor scientologene ivrige etter å få nye medlemmer, aller helst populære kjendiser slik som Pattinson.

Vil friste tenåringene

– Robert Pattinson er ung, talentfull og han har mye penger. Rob er som en ung Tom Cruise. Han vil lokke til seg unge mennesker til menigheten, det er noe eldre stjerner som Tom Cruise og John Travolta ikke lykkes med, skriver et medlem av sekten til Entertainmentwise, ifølge aftonbladet. se Ifølge magasinet National Enquirer skal «Cheers»-stjernen Kirsty Alley være sentral i rekrutteringen.

Banket på døren

Alley skal ha dratt hjem til Rob i et forsøk på å snakke med ham om scientologikirken.

Les også: Kristen Stewart toppløs og sexy i ny film

Tenåringshelten Pattinson skal være svært ute av seg etter at kjæresten Kristen Stewart ble tatt på fersken i hete omfavnelser med regissør Rupert Sanders. Pattinson og Stewart har vært kjærester i tre år, og hadde nettopp flyttet sammen.

Nå forsøker Pattinson å unngå rampelyset, og har flyttet ut til venninnen Reese Witherspoon sin gård for å slikke sårene og slippe unna media.