OL GULL: Den tyske friidrettsutøveren forventet nok ikke å overnatte ute da han nettopp hadde  vunnet gull.  (Foto: Lee Jin man/Ap)
OL GULL: Den tyske friidrettsutøveren forventet nok ikke å overnatte ute da han nettopp hadde vunnet gull. (Foto: Lee Jin man/Ap)
Robert Harting måtte overnatte ute etter at OL akkrediteringen hans ble frastjålet.  (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
Robert Harting måtte overnatte ute etter at OL akkrediteringen hans ble frastjålet. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Vant OL-gull - ble «uteligger»

Robert Harting, som tirsdag vant OL-gull i diskos, måtte overnatte på en togstasjon fordi han ble frastjålet akkrediteringen sin og ikke slapp inn i OL-leiren.

«Puuh, jeg ble nettopp bestjålet mens jeg var opptatt med å glede friidrettsfans. Jeg mistet akkrediteringen og slipper ikke inn i OL-leiren», tvitret Harting natt til onsdag.

Han sa til Bild at tyven tok alt utstyret hans og akkrediteringen mens han feiret gullet med venner og tilhengere på cruiseskipet MS Deutschland, som er ankret på Themsen under OL.

Han sa at han måtte overnatte på en jernbanestasjon, men han slipper å bekymre seg for at han ikke kommer inn til sin egen seiersseremoni onsdag kveld. I all hast har arrangøren nemlig utstedt en ny akkreditering.

Les også: OL-roer nekter for medalje-ereksjon

Robert Harting måtte overnatte ute etter at OL-akkrediteringen hans ble frastjålet.  (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
Robert Harting måtte overnatte ute etter at OL-akkrediteringen hans ble frastjålet. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Harting innfridde et tungt favorittstempel da han sikret OL-gullet i diskos ved å oppnå vinnerkastet i nest siste omgang. Det var første tyske friidrettsgull i OL på 12 år. (©NTB)