kolle (Foto: GETTY IMAGES)
kolle (Foto: GETTY IMAGES)

OL-roer nekter for medalje-ereksjon

Henrik Rummel må tåle tyn i sosiale medier for å stå for OLs største snakkis.

Den amerikanske roeren Henrik Hummel sto for en av OLs største snakkiser da han entret podiet for å ta imot bronse etter lørdagens firerfinale under lekene i London.

For mens det amerikanske laget stolte mottok fortjent hyllest på podiet, startet en storm av meldinger i sosiale medier. Der var det ikke fargen på medaljen rundt roerens hals som sto i fokus. Snarere bet blant annet Twitter-folket seg merke i Rummels trange shorts, som ikke maktet å skjule hvor opphisset Rummel faktisk var over medaljen.

Så sterk har Twitter-stormen blitt at Rummel selv har måttet rykke ut forsvare seg selv på nettstedet Reddit, samme sted hvor bildet først ble publisert.

Ifølge nettstedet digitalspy.com la en bruker ut bildet av en giret Rummel sammen med teksten «En USA-roer var ekstra oppspilt over bronsemedaljen sin» retter etter medaljeseremonien.

Det fikk brukeren Rummelator til å rykke ut og forsvare seg selv.

– Dette er meg, og jeg sverger på at den ikke er erigert. Jeg aner ikke hvordan den endte opp i den posisjonen der, men slik er det, skrev Rummel selv på nettsiden.

Og la senere ut et bilde av seg selv for å bevise at han faktisk var OL-roeren.