VALLE (TV 2 Sporten): – Jeg har ikke hatt avtale med noen agent det siste halvåret, men synes det var greit å skrive under med Jim Solbakken nå, sier Vålerengas midtbanespiller til TV 2 Sporten.

Fellah har kontrakt med Oslo-klubben ut 2013. VIF ønsker å forlenge den, men det er tvilsomt om den lille teknikeren vil det. Agentavtalen med Solbakken kan være første steg mot en vei ut i Fotball-Europa.

Jim Solbakken har tidligere i år solgt spillere som Harmeet Singh, Håvard Nielsen og Valon Berisha - de to førstnevnte fra Vålerenga til henholdsvis Feyenoord og Red Bull Salzburg.

Les også: Berisha og Nielsen solgt til Red Bull Salzburg for totalt 33 mill.

Fellah briljerte på VIFs midtbane i sølvsesongen 2010 og var god også i 2011, før oppkjøringen til årets sesong ble preget av skader og lite spilletid.

– Selvfølgelig er jeg frustrert. Jeg vil jo vise meg fram, sa Fellah til TV 2 Sporten i mars etter å ha fått beskjed om å spille for klubbens rekruttlag mens VIF tok turen til Sverige for å møte Djurgården.

Veigar Páll Gunnarsson så ut til å være VIFs førstevalg i den såkalte «tierrollen», men islendingen har slitt med formen og Fellah har vært blant Oslo-klubbens beste spillere etter å ha kjempet seg tilbake på laget.