FEIRING: Maja Savic (høyre) og Majda Mehmedovic feiret semifinaleavansement etter kampslutt. (Foto: MARKO DJURICA/Reuters)
FEIRING: Maja Savic (høyre) og Majda Mehmedovic feiret semifinaleavansement etter kampslutt. (Foto: MARKO DJURICA/Reuters)

Montenegro med sjokkseier i OL

De franske håndballjentene er ute av lekene i London etter en dramatisk sluttspurt fra de hvitkledde.

Frankrike - Montenegro 22 - 23

Det ble dramatisk mellom frankrikes håndballjenter og Montenegro onsdag kveld. En semifinalebillett stod på spill, og det var et høyt tempo fra start i OL-kvartfinalen.

Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele førsteomgangen. Frankrike-spiller, Mariame Signate, som var god mot Norge tidligere i mesterskapet, var toneangivende de første 30 minuttene.

For Montenegro var det Radicevic som tok tak, og hun scoret de tre siste målene for de hvitkledde som gjorde at det stod 13-13 til pause.

Les også:Norge møter Sør-Korea i semifinalen

Avgjort i siste sekund
Andreomgangen ble dramatisk i Copper Box. Frankrike åpnet klart best og ledet 18 - 15 etter 41 minutter. Men en sluttspurt fra Montenegro sørget for dramatikk i OL-hallen.

Etter 59 minutter utliknet de franske jentene til 22-22.

Men det ble ikke den siste scoringen før ordinær tid var over.

Fordi 59 minutter og 59 sekunder ut i kampen fikk Montenegro straffe. Katarina Bulatovic gjorde ingen feil, og Monenegro kunne slippe jubelen løs.

Dermed møter Adzic Dragans jenter Spania i seminfinalen.

I den andre semifinalen møter de norske håndballjentene Sør-Korea.