– Vi søker fremdeles etter en savnet person, og vi søker etter en levende person, sier politiets innsatsleder Torgeir Brenden til TV 2.

Nesten tre døgn etter at Sigrid Schjetne (16) forsvant, er viljen til å finne henne større enn noensinne. Tirsdag møtte nesten 700 frivillige fram for å lete.

LES OGSÅ: Guttene politiet ville ha kontakt med har meldt seg

Få overblikk over hele saken

TV 2 har utarbeidet et interaktivt videokart hvor du raskt kan få full oversikt over hele forsvinningssaken.

LES OGSÅ: Etterlyser bil og to unge menn

Ved å klikke på elementene i bildet øverst i artikkelen kan du se videoreportasjer fra de ulike stedene hun må og kan ha passert på den fatale veien hjem natt til søndag.

Kartet fungerer ikke på enkelte mobile enheter. Se videoene her: Her gikk Sigrid fra | Hit skulle Sigrid | Ved denne barnehagen ble Sigrids mobil og sko funnet | Sigrid gikk trolig gjennom denne undergangen | Alternativ undergang under T-banen.

Det siste fysiske sporet etter Sigrid er ved en barnehage like i nærheten av der hun selv bor. Der ble de hvite Converske-skoene hennes, en mobiltelefon og en hvit ankelsokk funnet.

LES OGSÅ: Siste sms fra Sigrid: «chiller'n hjemme»

Sender sokk til DNA-analyse

Ved en sti noen hundre meter fra en vannverksstasjon på Skullerudåsen ble det i forbindelse med søket mandag kveld blant annet gjort funn av en annen hvit ankelsokk.

Dette er en av årsakene til at politiet tirsdag har saumfart området mellom Skullerud og Grønmo på nytt - denne gang i dagslys.

LES OGSÅ: Ber frivillige dra hjem - men fortsetter søket i natt

– Sokken er sendt til kriminalteknisk undersøkelse. Vi avventer nå en DNA-analyse før vi vet om sokken faktisk kan knyttes til Sigrid eller ikke, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til TV 2.

Det er i overkant av fem kilometer i gangavstand fra stedet sokken ble funnet til barnehagen der de siste fysiske sporene etter Sigrid opphører.

Ifølge politiet skal det være en viss likhet mellom sokken som ble funnet ved Skullerudåsen mandag og sokken fra barnehagen som man med sikkerhet vet tilhører Sigrid.

Dette skal så langt TV 2 forstår være det eneste konkrete funnet fra letearbeidet som ikke er sjekket ut av saken.

Samtidig som politiet arbeider med sin taktiske og tekniske etterforskning fortsetter søket den 16 år gamle jenta for fullt ute i felten.

Fortsatt håp om å finne henne i live

– Vi har vært i kontakt med helsepersonell og spurt hvor lenge man kan ligge i skogen. Vi mener at vi fortsatt er godt innenfor den tiden, og har fortsatt håp om å finne Sigrid i live, sier innsatsleder Thor Langli i politiet til TV 2.

LES OGSÅ: Sigrid (16) – etterlyses internasjonalt

Politiet vurderte lenge å la søket pågå utover natten for tredje kveld på rad, men tirsdag kveld ble det avgjort at letearbeidet stanses ved mørkets frembrudd før det gjenopptas tirsdag morgen.

LES OGSÅ: Står fortsatt uten spor av savnede Sigrid (16)

Tirsdag kveld har politiet konsentrert det meste av søket om området mellom Skullerud og Grønmo i Oslo. Terrenget i store deler av området regnes som svært kupert, og det er en av grunnene til at politiet velger å la sine mannskaper hvile i natt.

700 frivillige leter fortsatt

Nesten tre døgn etter at Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant, er viljen til å finne henne større enn noensinne. Tirsdag møtte nesten 700 frivillige fram for å lete.

LES OGSÅ: Venninner: – Vil bare ha henne hjem så fort som mulig

– «Hva kan vi gjøre?» «Hvor kan vi lete?» var standardspørsmålet fra de frivillige utenfor Østensjø skole rett før klokken 18 tirsdag.

– Vi skal bruke den ressursen dere er så godt vi kan, sa Bengt Eriksen som koordinerer innsatsen fra de frivillige.

– Det har vært gjort en betydelig jobb, alle som er her ville fått ti på enhver spillerbørs I VG. Dessverre har vi ikke fått resultater ennå, men meld fortsatt inn det dere finner, sa han.

LES OGSÅ: – Vi søker til politiet sier stopp

Eriksen sa også at en av de viktigste oppgavene er å holde «fanden på avstand» i noen få stunder for Sigrids familie, slik at de kanskje kan få slappet litt av og sovet.