Hvert eneste år er det knyttet store forventninger til hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten i «Skal vi danse».

– Klar for å dumme meg litt ut

Den tidligere Playboy-modellen er ikke redd for å ta store sjanser og lage show på parketten.

– Jeg ser på det som en personlig utfordring og ta større sjanser og være klar for å dumme meg litt ut på dansegulvet. Det norske folk har jo sikkert fulgt med og sett at jeg har dummet meg litt ut, også så det klarer jeg nok. Jeg ser veldig fram til hele prosessen og jeg lover å trene og lage show, sier Müller.

Lillian (Foto: Thomas Reisæter)

Biologisk alder på under 40

Lillian Müller er den eldste deltageren i konkurransen, men hun er minst like sprek som de andre ettersom hun holder sterkt fokus på sunn mat og god livsstil.

– Jeg må nevne Glenn, som er min dansepartner. Han er «tall, dark and handsome». Så er det 33 års aldersforskjell på oss og det er like lenge siden jeg ble vegetarianer, sier Lillian Müller.

– Jeg ble testet med et biologisk alderinstrument og da ble jeg testa under 40. Det med alder har med gener og livsstil å gjøre. Når man blir eldre så tror jeg livsstil spiller mer inn enn noen gang.

Holdt deltagelsen hemmelig

I tillegg til Müller står både Lars Erik Blokkhus, Hanne Sørvaag, Ben Adams, Eldar Vågan, Marianne Aulie, Vebjørn Sand, Cathrine Larsåsen, Marit Mikkelsplass, Lasse Ottesen og Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen på deltagerlista.

Plumbo-Lars var den eneste deltageren som ikke ble spekulert om av mediene på forhånd.

– Jeg er en taushetens mann. Jeg har klart å holde det hemmelig, men jeg har jo verka etter å fortelle det til mange, sier Lars Erik Blokkhus.

Fra mentorjobb til dansegulvet

Låtskriver og artist Hanne Sørvaag er også blant kjendisene som skal svinge seg på parketten, og hun gleder seg til å gå ut av comfortsonen og «The Voice»-mentorstolen.

– Jeg tror det blir fint. Jeg trenger litt utfordringer, og gleder meg til å stå der ute og bli bedømt for det jeg presterer, sier deltager Hanne Sørvaag.

Gikk du glipp av kjendislanseringen? Se den om igjen her:

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.

Følg «Skal vi danse» på Facebook