TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Premier League:

Juventus er en av flere klubber som nå skal ha gitt opp kampen om stjernespissen Robin van Persie. Edin Dzeko er nå en av spissene som følges tettest av Torino-klubben.

Avisen hevder Manchester United nå er lengst fremme i køen for å sikre seg van Persie.

En annen spiller på vei vekk fra Arsenal er Andrej Arsjavin. Russeren skal være ønsket i QPR og tyrkiske Galatasaray, skriver Daily Mail.

Ibrahim Afellays agent mener Barcelona-spilleren er ivrig på å bli leid ut, noe både Liverpool og Tottenham skal ha merket seg, melder TalkSport.

arsjavin

Daniel Agger skal være verdsatt til nærmere 30 millioner pund, skriver Daily Mail, men dette ser ikke ut til å skremme økonomisk godt rustede Manchester City.

The Guardian hevder prisen er i overkant av 22 millioner pund - det samme som City måtte betale Everton for Joleon Lescott i 2009.

Daily Mail hevder å vite at OL-spiller Craig Bellamy nok en gang skal være på vei til opprykkskåte Cardiff i hjembyen i Wales. QPR er også interessert, men 34-åringen vil nærmere familien, skriver The Guardian.

Samme avis skriver at Brendan Rodgers fortsatt ønsker sin gamle elev Joe Allen, og at partene skal snakke sammen onsdag. Swansea skal allerede ha avslått et bud på 12 millioner pund pluss Jonjo Shelvey på lån ut sesongen.

Santi Cazorlas mye omtalt overgang til Arsenal nærmer seg fullført, skriver Daily Mail. Spanjolen skal nå ha flydd til Tyskland for å knytte seg til London-klubbens treningsleir.

aggerny

Manchester Uniteds jakt på den brasilianske superstjernen Lucas Moura kan bli stoppet av pengesterke PSG, skiver The Sun. Sao Paolo-spilleren er verdsatt til 30 millioner pund.

The Sun melder samtidig at Sir Alex Ferguson ikke var på plass på Ullevaal stadion søndag i håp om å lande en avtale med Robin van Persie.

Ståle Solbakken står i fare for å miste flere av sine stjernespillere foran seriestarten. En av dem er vingen Michael Kightly som kan bli klar for Stoke i bytte mot 2,5 millioner pund i løpet av dagen, melder The Sun.

Les også: Her er alle Tippeliga-overgangene
Les også: Ble Vålerenga snytt for seier mot Manchester United her?

kightly

Øvrig:

Den brasilianske backen Maicon sier nei til PSG da han håper å ende i Real Madrid, skriver Goal.

Klaas-Jan Huntelaar har ikke signert ny kontrakt for Schalke og kan være på vei vekk fra Tyskland, hevder Goal.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene