Politiet satte ved 21-tiden mandag kveld opp flere sperringer ved et skogsområde nordøst for Skullerud i Oslo i forbindelse med søket etter den savnede 16-åringen Sigrid Giskegjerde Schjetne.

– Det har kommet fram opplysninger de siste par timene som gjør noen områder mer interessante enn andre, sa innsatsleder Lasse Alver ved 21-tiden.

VET DU NOE OM DENNE SAKEN? Tips TV 2 Nyhetene på telefon 02255 eller e-post 02255@tv2.no

BAKGRUNN: Fortsatt uten spor etter Sigrid (16)

TV 2s reporter på stedet kunne like før klokken 23 melde om at sperringene var i ferd med å bli fjernet.

– Har gjort diverse funn

Kort tid etter pakket politiet sammen og forlot stedet. De skal ha gjort funn, men vet foreløpig ikke om disse kan knyttes til savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne.

– Vi kan bekrefte at mannskapene ute har gjort diverse funn, men det er usikkert om dette kan knyttes til forsvinningen, sier pressesjef Unni Grøndal i Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Leter videre i natt

Grøndal bekrefter like før klokken 01 at letingen etter den 16 år gamle også vil pågå videre gjennom natten.

– Letearbeidet fortsetter utover natten i Østmarka, i et område fra vannkraftverket ovenfor Skullerudstua og over til Grønmo. Det er i kveld kun profesjonelle som leter i dette området, sier hun.

Oppfordrer frivillige til å dra hjem

Til Aftenposten sier også innsatsleder Lasse Alver at Røde Kors-patruljer og hundeekvipasjer fortsetter letingen utover natten, men at frivillige privatpersoner blir oppfordret til å reise hjem.

– I dette dårlige været er det ikke forsvarlig å la frivillige privatpersoner gå rundt i ulendt terreng og lete etter den savnede 16-åringen, sier Alver, som forklarer at søket vil fortsette for fullt når det blir lyst tirsdag.

LES OGSÅ: – Vi søker til politiet sier stopp

500 frivillige deltar i søket

Både store politistyrker og så mange som 500 frivillige deltok mandag i søket etter den savnede 16-åringen.

LES OGSÅ: Sigrids venninner: – Vil bare ha henne hjem

Schjetne forsvant da hun var på vei hjem fra en venninne i Østensjø-området i Oslo tidlig natt til søndag. Like etter etter ble skoene og mobiltelefonen hennes funnet ved en barnehage.

Det siste kjente livstegnet fra Sigrid Giskegjerde Schjetne er etter det TV 2 erfarer en SMS med teksten «Chiller'n hjemme» sendt til en venninne klokken 00.15 natt til søndag. Etter denne stopper alle spor.

(TV 2/NTB)