Tarik Elyounoussi er sterkt ønsket av Rosenborg. (Foto: Nesvold, Jon Olav/NTB scanpix)
Tarik Elyounoussi er sterkt ønsket av Rosenborg. (Foto: Nesvold, Jon Olav/NTB scanpix)

Rosenborg med bud på Elyounoussi

Trønderne prøver å friste Fredrikstad-profilen til Lerkendal.

Trondheim/Bergen (TV 2 Sporten): Rosenborg har lagt inn et bud på Fredrikstads Tarik Elyounoussi. Begge klubbene bekreftet mandag at Elyounoussi er en interessant mann for RBK-trener Jan Jönsson.

Etter det TV 2 Sporten erfarer skal Rosenborg nå ha kommet med et offisielt bud på 24-åringen.

Elyounoussi har vært en av nedrykkstruede Fredrikstads absolutt viktigste spillere denne sesongen. Tidligere i sommer takket han nei til et tilbud fra Serie A-klubben Pescara, men Elyounoussi har ikke lagt skjul på at han ønsker seg til utlandet igjen. Nå kan det se ut til at det blir en tur innom Trondheim før han eventuelt blir utenlandsproff igjen.

Overgangsvinduet for norske klubber ble åpnet 1. august og stenger i slutten av måneden. Rosenborg er definitivt en av klubbene som har vært mest aktive så langt i vinduet.

Søndag ble Tore Reginiussen presentert for klubbens supportere, men de gulljaktende trønderne nøyer seg ikke med å hente midtstopperen fra danske OB.

Les også: Reginiussen klar for RBK

Mandag fikk nemlig Stabæks Mikkel «Mix» Diskerud muligheten til å vise seg frem på klubbens trening.

– Vi har gitt tillatelse til at Mix trener med Rosenborg og prater med dem, men klubbene er ikke enige, sa Stabæks sportssjef Inge André Olsen til tv2.no mandag formiddag.