Kokt hummer og deilig jordbærsuppe

Ekte sommermat på menyen.

Sjøen blir kaldere og derfor er dette høytid for skalldyr. Hummer er luksusmat og perfekt sammen med et glass hvitvin.  (Foto: God morgen Norge)
Sjøen blir kaldere og derfor er dette høytid for skalldyr. Hummer er luksusmat og perfekt sammen med et glass hvitvin. (Foto: God morgen Norge)

Jordbærsuppe med creme fresche Lag en sukkerlake av 2 dl vann og 200 g sukker. Kjøl den ned. Rensk 2 kurver jordbær og ha i en blender med sukkerlaken. Pisk opp en halv boks creme fresche og ha i en liten skje oppi suppen når den skal serveres. Kokt hummer naturell med majones 10 liter vann 10 ss grovt havsalt 4 levende hummer Kok opp vann og salt. Legg hummeren i vannet. Ta kjelen av platen og la hummeren ligge i vannet t

Mer innhold fra TV 2