Sigrid Giskegjerde Schjetne siste sms (Foto: Privat/Illustrasjonsbilde)
Sigrid Giskegjerde Schjetne siste sms (Foto: Privat/Illustrasjonsbilde)

Siste sms fra Sigrid: «chiller'n hjemme»

Etter dette stopper alle spor etter 16-åringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant i Oslo natt til søndag, var det siste livstegnet fra henne en sms med ordene «chiller'n hjemme», som ble sendt fra hennes mobiltelefon klokken 00.15.

Meldingen ble sendt til en venninne hun var i sms-kontakt med mens hun gikk hjem. Kort tid etter meldingen ble sendt, hørte vitner høylydte skrik i området der Sigrid forsvant.

Foreldrene hennes skal være overbeviste om at datteren deres ikke har forsvunnet av egen fri vilje. Hun har et godt forhold til foreldrene og ingenting tyder på at hun ville stikke av hjemmefra.

Les også: Sigrid (16) savnet i Oslo

Usikker informasjon

– Det siste livstegnet fra henne tror vi var cirka kvart over tolv natt til søndag, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde. Politiinspektøren sier dette ikke er sikker informasjon og at hun derfor ikke kan si noe mer om hva slags livstegn det er snakk om.

Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt har formelt overtatt saken.

Politiet avholder tirsdag pressekonferanse klokken tolv. Denne kan du se direkte på tv2.no.

– Det betyr ikke at det er åpnet etterforskning med tanke på at det har skjedd noe kriminelt, men vi må holde alle muligheter åpne, sier Rohde. Hun leder politiets seksjon for volds- og seksualforbrytelser. Rohde sier det er viktig at alle spor sikres så tidlig som mulig.

Over 100 tips

Politiinspektøren sier hennes seksjon samarbeider tett med andre enheter i politiet og at de ser så bredt som mulig på saken.

– Vi holder altså alle muligheter åpne og håper selvfølgelig at vi finner Sigrid i live, forklarer hun.

Trykk på kartet for å se hvor Sigrid befant seg. (Artikkelen fortsetter under).