KLAR FOR ROSENBORG: Tore Reginiussen.
KLAR FOR ROSENBORG: Tore Reginiussen.

Reginiussen klar for RBK

Tore Reginiussen signerte for Rosenborg søndag.

Tore Reginiussen skrev søndag under for Rosenborg. Nå gleder spilleren seg til den nye tilværelsen i Trondheims-klubben.

– Rosenborg er en spennende klubb, og en klubb som har ønsket meg tidligere. Nå passet det for begge parter, og jeg tror dette blir veldig bra, sier Reginiussen til klubbens hjemmeside.

Tore Reginiussen har flere år i Tromsø bak seg, men har også vært i utlandet hos blant annet Schalke 04, Lecce og danske OB. Nå er spilleren klar for Tippeligaen igjen.

– Det er morsomt å komme tilbake igjen. Jeg har fått vært ute og sett mer av verden og andre ligaer. Mine beste opplevelser har jeg hatt i Tippeligaen, og derfor tror jeg det blir fint å komme tilbake.

Les også: Åttemillionersbud på RBK-juvel
Les også: Tromsø låner sveitsisk angriper

Reginiussen er en spiller som liker tøffe tak og har fart i beina. Spilleren kan avsløre sine forventninger i den nye trøyen.

– Forventningene mine er å kjempe i toppen med Rosenborg hvert eneste år. Det gjelder bare å få stabilisert seg helt i toppen. Ut i fra det jeg har hørt om klubben, så er det mye bra på gang i Rosenborg, sier han.