Jonevret om tomålsscoreren: – Vi har en liten jævel på topp

Veton Berisha scoret to mål før 20 minutter var spilt. Spilleren ble kåret til banens beste.

FRISPARK TIL VIKING: Her banker Martin Ørnskov ballen i mål etter et frispark like utenfor 16 meteren.
vetonscoring2
FRISPARK TIL VIKING: Martin Ørnskov banker ballen i mål bak André Hansen på et frispark like utenfor 16 meteren.
3 0 TIL VIKING: Her setter Vidar Nisja inn det tredje målet for Viking i første omgang.
Kjell Jonevret har fått fart på Viking (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Odd Grenland - Viking (1-4) Følg kampen i vårt livesenter. Rolig start på Skagerak Arena Kampen startet rolig på Skagerak Arena. Både Odd Grenla