chelsea
chelsea

Dette bør lukes vekk før seriestart, Chelsea

Sovende forsvar da Brighton sørget for 3-1-seier.

Brighton-Chelsea 3-1

Mens Didier Drogba kunne juble for sine to første fulltreffere i Kina var det ingen grunn til begeistring for hans tidligere lagkamerater.

Det startet oppskriftsmessig for Chelsea mot motstanderen fra Championship. Ramires sendte en pasning i retning Fernando Torres, som slapp ballen mellom beina til Frank Lampard som kom på et av løpene han er så kjent for. Midtbaneveteranen satte inn en klassisk Lampard-scoring fra 15 meter etter 34 minutter.

Så var det slutt på moroa.

Vicente kontret inn 1-1 for gjestene to minutter senere, og etter 44 minutter snappet Brighton opp et dårlig klareringsforsøk fra Raul Meireles. Igjen kunne Brighton kontre, og Ashley Barnes sørget for 2-1.

Les også: Rogne og Celtic kunne juble etter grufull keepertabbe

Etter 87 minutter gikk det skikkelig på tverke. David Luiz og en Brighton-spiller gikk i bakken. Linjemannen vinket. Chelsea-spillerne stoppet opp fordi de trodde dommeren skulle blase. Dommeren vinket spillet videre.

Andrew Crofts var våken og utnyttet glippen til det sovende Chelsea-forsvaret, og kunne sette inn 3-1 alene med Petr Cech.

Nordmannen Torbjørn Agdestein kom inn på slutten for Brighton, og fikk dermed æren av å være med på å slå den regjerende Mesterliga-vinneren.

Se alle målene over!