Berra (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Berra (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Wolves-forsvarer vil bort fra klubben

Ble satt på overgangslisten etter eget ønske.

Wolverhampton har satt forsvarsspiller Christophe Berra på overgangslisten. Dette skjer etter at skotten selv skal ha gitt klubben beskjed om at han ønsker nye utfordringer.

Wolverhampton-trener Ståle Solbakken var i samtaler med Berra før avgjørelsen ble tatt.

– Christophe har tolv måneder igjen av kontrakten, og etter samtaler med klubben har han sagt at han ønsker nye utfordringer andre plasser. På grunnlag av dette har vi blitt enige om å sette spilleren på overgangslisten, sier Solbakken til klubbens hjemmeside.

.

Berra (Foto: BEN STANSALL/Afp)
Berra (Foto: BEN STANSALL/Afp)

Wolves-treneren frykter ikke at dette skal svekke laget bakover. Men åpner samtidig for å hente inn erstattere.

– Vi har for øyeblikket meget god konkurranse på denne plassen. Jeg har også gitt klubben beskjed om at jeg ønsker å hente inn en ny midtstopper dersom det er mulig, sier han.

Les også:Nysignering scoret Wolves' første mål under Ståle Solbakken

Selv om Berra nå ser seg om etter nye klubber, vil han fortsatt være tilgjengelig for Solbakken når Championship sparkes i gang om ikke lang tid.

– Christophe vil fortsette å trene med førstelaget, og vil være tilgjengelig for spill mens vi venter på eventuelle bud, sier Solbakken.

Christophe Berra har spilt 20 landslagskamper for Skottland. Han har vært tre og et halvt år i Wolverhampton, og har til sammen spilt 122 kamper for klubben.