Marianne Sandaker (Foto:  Bjørgli & Bergersen/ TV 2)
Marianne Sandaker (Foto: Bjørgli & Bergersen/ TV 2)

Marianne Sandaker

– Dansepartneren min må ha lyst til å vinne, sier fjorårets vinner.

I åttende sesong av «Skal vi danse», som sendes på TV 2 høsten 2012, skal 11 kjendiser og deres dansepartnere danse seg gjennom ulike selskapsdanser og prøve å vinne en plass i folkets hjerter.

En av de profesjonelle danserne som deltar i dansekonkurransen er Marianne Sandaker (24).

Vant i fjor

Hun vant fjorårets «Skal vi danse» med Atle Pettersen og er nå aktuell med sin fjerde sesong. Hun har tidligere danset sammen med både Ole Klemetsen og Cato Zahl Pedersen, og var ikke i tvil om å takke ja til enda en sesong.

– Hovedgrunnen er at det først og fremst er utrolig gøy å danse, og at man har muligheten til å lære andre å danse. «Skal vi danse» er et konsept med store utfordringer, noe jeg synes er kjempespennende, sier hun.

Hun har tidligere vunnet flere NM-sølv og bronsemedaljer, samt deltatt i flere internasjonale konkurranser. I 2007 og 2008 deltok hun i danseforestillingen «Rhythm - is gonna get you».

Se oversikt over alle danserne her: – Det er slik livet til en småbarnsmor bør være

– Vil til topps igjen

Etter fjorårets suksess har hun store mål for høstsesongen.

– Mine ambisjoner med sesongen er å få partneren min så god som mulig og at vi kan komme langt, gjerne helt til topps! Dansepartneren min må være positiv og ha motivasjonen på topp, sier hun.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.

Følg «Skal vi danse» på Facebook