David Beckham er en perfeksjonist – til det slitsommelige.

Det innrømmer han selv overfor Female First.

Til nettstedet sier han at han har tvangstanker - en obsessiv-kompulsiv lidelse, bedre kjent på engelsk som obsessive-compulsive disorder (OCD).

Dette er en tvangslidelse som gjør at man må utføre en rekke ritualer eller handlinger gjentatte ganger på en helt bestemt måte for å unngå angst og/eller panikk. Alt må være perfekt. Blader og magasiner må ligge på den riktige måten.

– Jeg går inn på et hotellrom, og før jeg kan falle til ro, må jeg pakke ut. Alt må være perfekt. Blader og magasiner må ligge på den riktige måten. Skuffene og rommet må være på den riktige måten – og det er slitsomt, sier fotballstjernen.

Les også: – Jeg er redd for alt som har med kroppsvæsker å gjøre

– Alt må være på plass

Selv om det er slitsomt for Beckham, sier han at han har akseptert sykdommen.

davidvictoria (Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ, © ASG/nk)

– Det er ikke noe jeg bekymrer meg for. Jeg har innfunnet meg med det. Jeg er bare veldig tvangspreget med enkelte ting. Alt må være på plass – sånn er det bare.

Det som får David til å slappe av, er familien.

Han setter pris på å være sammen med kone og tidligere Spice Girls-stjerne Victoria Beckham, samt barna deres Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper Seven.

– Med familien min og de nærmeste vennene mine, kan jeg slappe helt av. Og jeg liker – faktisk elsker jeg – et godt glass rødvin, avslutter han.

Les også:Megan Fox: – Jeg kan overleve en uke uten å spise