Distributørene bak «Twilight»-filmen forsikrer fansen om at lanseringen av den kommende «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» vil gå som planlagt.

Les også: Avslører løgnene rundt utroskapen

Går som planlagt

Fansen fryktet nemlig at Kristen Stewarts svært omtalte utroaffære villa ha innvirkning på lanseringsdato av filmen.

Nancy Kirkpatrick i Summit Entertainment roer fansen når hun nå forsikrer om at filmen vil bli lansert som planlagt i november.

– Vi kommenterer aldri privatlivet til skuespillerne, men Summit ser fram til lanseringen av «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» i november. Vi er glade over at filmen byr på fantastisk underholdning for fansen og publikum generelt, sier hun til EW.com.

Knust fan

De har også vært i kontakt med en ivrig fan, Mallory Proverbs, som forteller at hun er knust over nyhetene om Stewart og Pattinson, men at hun likevel planlegger å dra til Los Angeles for å få med seg filmens premiere i november.

– Jeg vil tro atmosfæren vil bli annerledes, men det stopper meg ikke fra å se denne filmen. Jeg gleder meg, sier hun.

Les også: Kristen Stewart: – Unnskyld!

Utroaffære

Det kom som et sjokk på mange da det forrige uke ble kjent at Kristen Stewart har hatt en affære med «Snøhvit»-regissør, Rupert Sanders.

De to ble tatt på fersk gjerning av en fotograf, og bildene har gått verden rundt.

Kristens skuespillerkjæreste, Robert Pattinson, ble knust over avsløringene, og en rekke medier hevder at Pattinson var nær ved å fri til Kristen før utroaffæren ble kjent.

I etterkant har ikke Kristen og Robert vært på talefot, men nå snakker de sammen igjen, melder The Sun.

Kristen gikk offentlig ut og beklaget affæren, og uttalte at hun elsker «Rob».

Les mer: Nå snakker de sammen igjen