Santi Cazorla har gjennomført sin medisinske test for Arsenal, og klubben er ventet å annonsere overgangen til spilleren innen kort tid. Cazorla spilte forrige sesong for Malaga, og Arsenal har lenge vært interessert i spilleren.

Grunnet problemer innad i den spanske klubben har en overgang for spilleren tatt lang tid. 27-åringen gikk fra Villarreal til Malaga for 15 millioner pund, og skal koste Arsenal 16 millioner pund å signere.

Spilleren skal ifølge Guardian få en fireårskontrakt med London-klubben. Sammen med Lukas Podolski og Olivier Giroud, vil en signering av Santi Cazorla være gode nyheter for Arsenal, som fortsatt venter i spenning på en avgjørelse fra Robin van Persie.

Les også: Denne mannen har forvandlet Arsenals forsvar
Les også: Tippeliga-klubb tester tidligere Arsenal-spiller

Den nederlandske spissen har vært et hett navn på overgangsmarkedet, og er blitt koblet til flere storklubber i Europa. Sesongstart nærmer seg for de engelske Premier League-klubbene. En bekreftelse fra Arsenal på at Santi Cazorla blir ny spiller på Emirates kan berolige fansen før laget starter sin jakt på suksess.