Programleder Anne Rimmen leder OL-sendingene på NRK, men 30-åringen innrømmer at det er mye nerver knyttet til det å lede verdens største idrettsarrangement.

– Alltid litt nervøs

– Jeg er alltid litt nervøs for nye ting, sier hun til Se og Hør Weekend, og legger til at hun ikke har noen oppskrift på hvordan hun skal kontrollere egne nerver.

– Men jeg forsøker å være så godt forberedt som mulig, sier hun.

Les også: – Jeg blir lei av meg selv

– Prøver å holde roen

Rimmen har tidligere vært programleder for «Melodi Grand Prix» og «Idrettsgallaen». Hun forteller at hun var ekstra nervøs foran første delfinale av «Melodi Grand Prix».

– Men så kom ski-VM etterpå, og da var det enda mer styr. Men jeg prøve å holde roen utad, sier hun.

Anne fortelller at hun har takket ja til alle muligheter hun har fått i NRK, også til prosjekter som er utenfor hennes komfortsone.

Les også: Anne Rimmen: – Ailo er stolt av meg

Profilert samboer

Anne Rimmen er samboer med den tidligere motocrosskjøreren Ailo Gaup, og i fjor høst kjøpte paret en felles bolig på Sagene i Oslo til 4,8 millioner kroner.

Paret møttes under et intervju, og ble senere kjærester. Nå har de vært sammen i tre år, og skal nå bli ordentlige samboere for første gang.

Tidligere har Gaup byttet på mellom å bo på litt på Kongsberg og litt i Rimmens forrige leiligheten Majorstua.

Noe giftermål er det likevel for tidlig å tenke på, Gaup skal i hvert fall ikke ha noen planer om å fri.

– Du, det har jeg ikke tenkt så mye på. Det er jo de som gifter seg flere ganger. Jeg mener at det ikke haster med å gifte seg, fortalte han til Dagbladet for litt siden.

Les også: Anne Rimmen og Ailo Gaup kjøpte bolig til én million over takst