Ståle Solbakken og Steven Fletcher (Foto: Rangøy, Nina Eirin/Nigel French )
Ståle Solbakken og Steven Fletcher (Foto: Rangøy, Nina Eirin/Nigel French )

Solbakken om salg av stjernespiss: – Selv Messi har en pris

Ståle Solbakken har en spennende måned i vente.

Det er konstante rykter rundt flere av stjernene til Wolves som er aktuelle for andre klubber.

Michael Kightly er inne i sitt siste år av kontrakten og skal være ønsket av Stoke. Wolves skal ha avslått et bud fra Besiktas på Ronald Zubar, som også er inne i sitt siste kontraktsår.

Les også: Signerte for Solbakken mandag - hindret det første tapet tirsdag

– Det vil definitivt komme noen inn
I tillegg jakter Sunderland stjernespissen Steven Fletcher, og skal ha fått et bud i underkant av 100 millioner kroner avslått.

Dessuten er også spillere som Christophe Berra, Nenad Milijas, Stephen Hunt og Sylvan Ebanks-Blake inne i sitt siste kontraktsår, og det er stor interesse for Matt Jarvis. Liverpool skal også ha vist interesse for keeper Dorus De Vries.

Ifølge lokalavisen Express & Star kommer klubben neppe til å beholde alle de seks spillerne som er inne i sitt siste kontraktsår, og kan selge nå før verdien faller for mye.

– Kanskje noen vil dra, men det vil definitivt komme noen inn, sier Solbakken til avisen.

– Selv Messi har en pris
Det som spesielt opptar Wolves-fansen er nok Steven Fletcher. Dersom han skal selges må noen punge ut. Det spekuleres i at klubben krever rundt 112 millioner kroner for ham.

Les også: – Wolverhampton avslo bud på 95 millioner for Fletcher

– Jeg kan ikke svare for hvordan vi gjør det før 3. september. Det er en lang, lang måned som kommer, men for øyeblikket er han Wolves-spiller og vi planlegger med ham, sier Solbakken.

– Vi ser på mulig overgangsmål hele tiden, men du erstatter ikke Fletcher over natten. Det er umulig. Uansett hva som skjer må vi ikke svekke oss, fastslår nordmannen.

Og han bruker store ord når han snakker om et eventuelt salg.

– Alle ønsker å beholde ham, men selv Lionel Messi har en pris. Fletcher har tre år igjen av kontrakten. Det er slik vi ser på det.