Da den skotske 17-åringen Ikram Choudhury fra Edinburgh kom over en alvorlig skadet mann midt på natten, postet han bare et bilde på det sosiale nettsamfunnet Twitter, i stedet for å ringe etter hjelp.

Den skadde mannen døde senere, og den unge mannen er nå lagt for hat i Storbritannia, ifølge Daily Record.

LES OGSÅ: Bil sneiet av flygende gris!

Var redd for å bli misbrukt

35-åringen Craig Williams hadde vært ute med venner, og ble påkjørt på vei hjem. Sjåføren av bilen stakk av, mens Williams lå skadet igjen på siden av veien.

I løpet av de neste minuttene kommer Choudhury forbi som passasjer i en bil. 17-åringen tar bildet av den skadde, og poster det på nettsamfunnet Twitter med teksten «Eeeehm, hva faen? En eller annen mann ligger henslengt utenfor Ocean Terminal».

Andre brukere på nettsamfunnet begynte å kritisere Choudhury fordi han ikke hjalp den skadde mannen, men da svarte bare 17-åringen at han var redd for at mannen kanskje skulle prøve å misbruke ham.

LES OGSÅ: Det var så stille på jobb, men så ...

Døde på sykehuset

Ambulansen ble etter hvert tilkalt av politiet, som utførte akutt førstehjelp på mannen, men Williams' liv sto ikke til å redde. Han døde senere av hodeskader og indre blødninger på et sykehus i nærheten. Det tok mellom ti til femten minutter fra Choudhurys bilde ble sendt, til ambulansen var fremme ved den skadde 35-åringen.

Etter ulykken skal Choudhury, på forespørsel fra politiet, ha slettet bildet fra Twitter-kontoen sin.

Han ble også avhørt, og kan bli siktet for ikke å ha hjulpet det alvorlig skadde offeret. Han er ikke mistenkt for å ha vært i bilen som kjørte på Williams.