TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Robin van Persie har signert med Juventus, skriver Metro. FIFA-agent Fabio Parisi, som holder til i Milan, påstår at kontrakten mellom spilleren og klubben er i boks. Arsenal-spilleren scoret 37 mål for «The Gunners» forrige sesong.

Spanske Sport skriver at Barcelona vil signere Alex Song innen 24 timer.

Chelsea har fått avslått et bud på Marseilles César Azpilicueta. Budet skal ha vært på 5,4 millioner pund. Det er ventet at Stamford Bridge-klubben vil prøve seg med et bedre tilbud, skriver Mirror.

Alan Pardew skal ha lagt inn et bud på Lille-spilleren Mathieu Debuchy. Budet skal ligge på omlag seks millioner pund, men kan bli høyere, skriver Mirror. Inter Milan skal også være interessert i spilleren.

Les også: Everton signerer Pienaar
Les også: Wenger bekrefter: – Trio er ferdig i Arsenal

Chelsea, Real Madrid og Barcelona skal være klubbene som kjemper om å signere den brasilianske stjernespilleren Neymar, skriver Daily Express. Spilleren er 20 år, og har allerede imponert de største klubbene i verden.

Tottenham fortsetter sin jakt på en keeper. Nå rettes søkelyset mot Italia og Roma. Spurs vil legge inn et bud på den nederlandske keeperen Maarten Stekelenburg, ifølge Daily Mail. André Villas-Boas har tidligere sett på både Hugo Lloris og Júlio César.

Tottenham har rettet fokuset mot den nederlanske keeperen Maarten Stekelenburg. (Foto: Matthias Schrader/Ap)

Manchester Citys Vladimir Weiss kan ende opp på lån hos italienske Pescara, melder talkSPORT. 22-åringen har allerede vært på lån i Bolton, Rangers og Espanyol.

Samme avis skriver at Lazio ønsker å signere Newcastle-spilleren Davide Santon. 21-åringen kom til engelsk fotball fra Inter for fem millioner pund. Nå kan altså spilleren returnere til Italia.

Les også: Manchester City-bud på Liverpool-stjerne: – Spilleren har uttalt at han vil forlate klubben

Wolves frister med klubber med Steven Fletcher. Selv om de avslo et bud på ti millioner pund for spilleren, sier Ståle Solbakken at alle har en pris, skriver Mirror. Spilleren er svært populær i Wolves, og prisen kan bli høy for de som virkelig ønsker angrepsspilleren.

Fulham sikter seg inn på Andrej Arsjavin. London-klubben ønsker å forsterke laget fremover på banen, og skal også ha sett på Huddersfield og Jordan Rhodes, skriver Metro.

Everton-manager David Moyes har vært i København for å se på den spanske forsvarsspilleren Bryan Oviedo (23), skriver Liverpool Echo.

Moussa Dembele kan forlate Fulham. Fulham-spilleren er ønsket av Real Madrid i det som kan bli en sjokkovergang. La Liga-klubben er villige til å betale ti millioner pund for spilleren, skriver The Sun.

Les også: Arsenal-stjerne ute til oktober

Det kan nærme seg en overgang for Liverpool-spilleren Andy Carroll. Klubben bekreftet at kraftspissen er utelatt i torsdagens tropp som skal spille mot FC Gomel, skriver Guardian.

Øvrig:

Veteranen Carles Puyol nærmer seg en forlengelse av hans avtale med Barcelona. Det er ventet at 34-åringen får en ettårskontrakt med opsjon på nok et år, skriver Aftonbladet.

Fiorentina har kommet til enighet med Villarreal om den spanske midtbanespilleren Borja Valero. Football Italia skriver at summen skal ligge på omlag syv millioner euro.

Galatasaray ønsker å signere Real Madrid-spilleren Nuri Sahin. Den tyrkiske sjefen håper å få se spilleren i trøye nummer ti, skriver Tribal Football.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene