Tone Damli (24) var verdens lykkeligste jente da samboer Aksel Hennie (36) nylig fridde til henne på en restaurant i den franske kjærlighetsbyen Paris. Frieriet skjedde på kjendisparets treårsdag og bryllupet er forventet å stå i august 2013.

Les også: Nå har Aksel Hennie gjort det igjen

Bryllupsdatoen er satt

Artisten har foreløpig vært hemmelighetsfull rundt planleggingen av bryllupet. Hun innrømmer imidlertid at hun er en ganske ivrig brud.

– Jeg er nok en veldig ivrig brud, jeg er super gira. Jeg har faktisk skaffet meg en weddigplanner-bok, så jeg er nok litt over gjennomsnittet interessert, forteller Tone Damli til Sommertid.

Selv om den populære artisten gleder seg til enormt til det forestående bryllupet har hun allikevel ikke rukket å planlegge så mye enda.

– Jeg har egentlig ikke rukket å tenke så mye på det enda. Det er jo et helt år til, så jeg har god tid, sier hun før hun legger til:

– Jeg kan si så mye som at vi har satt bryllupsdato, men når kan jeg ikke si. Det er hemmelig.

Tone har også fortalt at hun ønsker seg et bryllup med mange gjester.

Klar for utdrikningslag

Det er fremdeles lenge til bryllupet, men planleggingen rundt utdrikningslaget er allerede godt i gang. Det er som tidligere kjent storesøsteren Tale (25) og bestevenninnen Eva Weel Skram (26) som har fått rollen som forlovere. Tidligere denne uken postet Tone et bilde av forlovernes planlegging på nettstedet Twitter.

– Jeg har verdens mest engasjerte forlovere. De er allerede godt i gang med forberedelsene. De har til og med kjøpt en bok om utdrikningslag, forteller Tone og legger til:

– Det blir ikke noe «drite ut utdrikningslag», det er det siste jeg vil. Jeg har fått lov til å komme med noen føringer og jeg gleder meg veldig. Jeg tror det blir en hyggelig «siste kveld» med jentene før jeg gifter meg.

Les også: Slik blir Tone og Aksels drømmebryllup

Drømmekjolen

Nylig avslørte Tone også at hennes drøm er å stå brud iført en kjole signert designeren Peter Dundas.

Han har skapt kjoler for Mette-Marit og Rihanna, og forteller i dagens VG at han mer enn gjerne designer brudekjolen til Tone.

– Jeg synes så klart at det er kjempehyggelig at Tone Damli Aaberge tenker på meg i forbindelse med bryllupet sitt. Det er jo alltid spesielt når man blir kontaktet for slikt, sier Dundas til VGs minMote.

Tone har allerede bestemt seg for at hun kommer til å ta Aksels etternavn.

Les også: Tone fridd til av Aksel: – Jeg er verdens lykkeligste!