Første serierunde i GET-ligaen går av stabelen 13. september. Klubbene bruker sommeren på å hente inn nye spillere som kan forsterke lagene. Nå har både Storhamar Dragons og Stavanger Oilers gode nyheter å komme med.

– De har vist størst interesse for meg
Onsdag signerte Fredrik Börjesen under en ettårskontrakt med Storhamar Dragons. Spilleren valgte å komme til Norge - fremfor å gå til en storklubb i Østerrike.

– Av de to klubbene så virket Storhamar som et bra alternativ for meg. De har også vist størst interesse i meg, sier Börjesen til klubbens hjemmesider.

Se ishockey på TV 2 Sumo!

Spilleren har hatt en lang karriere i svenske Huddinge, før han gikk til det frankse laget Dijon i fjor. Spilleren har signert en ny kontrakt for sesongen 2012/2013, og hovedtrener Michael Smithurst for Storhamar er svært fornøyd med avtalen.

– Det er gledelig at han kommer til oss. Han hadde en god sesong for Dijon, og vil gi oss en større bredde på backplassen, sier Smithurst.

Oilers er kun én spiller fra full tropp
Stavanger Oilers har også vært aktiv på overgangsmarkedet denne uken. På mandag kunne klubben bekrefte at Kurt Davies blir ny back for Stavanger-klubben.

Les også: Finsk legende fortsetter i NHL
Les også: Färjestad henter norsk landslagsspiller

Sportslig leder i Oilers, Pål Higson, tror nordamerikaneren vil passe godt inn i klubben.

– Kurt har hatt en fantastisk karriere på Minnesota State College. Han er liten av vekst, men kompenserer for dette med spillestilen sin. Han er rask, har god plasseringsevne og er meget dyktig med pucken, sier Higson.

Davies spilte for Södertalje i fjor, men hadde en vanskelig start på sesongen. I siste halvdel gikk det mye bedre for den amerikanske backen, som nå skal ut på et nytt eventyr i oljebyen.

Stavanger Oilers mangler kun en mann før de er en fulltallig tropp.