Diskerud (Foto: Knutsen, Marius/NTB scanpix)
Diskerud (Foto: Knutsen, Marius/NTB scanpix)

– Strømsgodset ønsker å hente Mikkel Diskerud

Kontrakten med Stabæk løper ut etter sesongen.

Strømsgodset skal ifølge Drammens Tidende være ute etter å hente Mikkel Diskerud fra Stabæk. Diskerud har det siste halvåret vært på lån i den belgiske klubben Gent, men er nå tilbake i Stabæk.

Kontrakten løper ut ved sesongslutt
Ettersom «Mix» sin kontrakt løper ut etter sesongen kan Strømsgodset nå forhandle fritt med spilleren. Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, ønsker likevel ikke å uttale seg om saken.

– Dette har jeg ingen kommentar til, sier han til DN.

I Stabæk-leiren kan de ikke si noe sikkert om Diskerud kommer til å fullføre sesongen i Bærums-klubben.

– Det er alltid vanskelig å si. Primært ønsker vi å gi «Mix» muligheten til å spille utenlands. Han har definitivt kvaliteter til det, sier sportslig leder Inge André Olsen.

– De spiller deilig fotball
Diskerud selv mener det er mye som lokker i Drammen. Han har også godt kjennskap til enkelte av spillerne.

– Jeg har levd tett på Ola helt siden vi feiret bursdager sammen i Frigg, sier «Mix».

– De spiller en deilig fotball, akkurat slik jeg selv ønsker å spille. I tillegg kan man se at de har det gøy mens de holder på. Jeg kjenner ikke treneren så godt personlig, men vet at han er respektert og vil komme langt i sin karrière, avslutter han.

Har klausul i kontrakten
Etter at Diskerud skrev under en ny kontrakt med Stabæk i 2011 fikk han en klausul i kontrakten der han kunne få bytte klubb dersom det dukket opp ett interessant tilbud. Han skal også ha en avtale om at han kan forlate klubben dersom klubben måtte skifte hjemmearena fra Telenor Arena til Nadderud.

Mye er altså lagt til rette for at Diskerud nå kan forlate Stabæk til fordel for serielederen.