Tidligere i sommer ble det kjent at John Arne Riise hadde funnet lykken med 21 år gamle Louise Angelica Markussen. Nå tar paret forholdet et steg videre, når de blir samboere i en eksklusiv leilighet i London, skriver Se og Hør tirsdag.

Luksuriøst

Leiligheten skal ligge i nærheten av Fulhams hjemmebane Craven Cottage, like ved elven Themsen.

Ifølge ukebladet skal Riise punge ut 70.000 kroner per måned for herligheten, som inneholder alt fra eget treningsstudio til svømmebasseng.

– Det stemmer at vi har skaffet oss en hyggelig leilighet i London. Vi har det fantastisk fint sammen, og vi flytter inn om kort tid, sier Riise til Se og Hør.

Les også: Her kliner Riise til med ny flamme

– Bryr seg

– Jeg har følt meg bra siden nyttår i Fulham. Nå funker det også bra privat, med en fantastisk familie, venner og en dame som virkelig bryr seg om meg. Da faller ting på plass og da kommer fotballen etter hvert, sa Riise til TV2.no i juni.

Det var i februar i år at det ble kjent at John Arne Riise og Maria Elvegaard Riise hadde gått hver til sitt etter nesten seks års samliv og to års ekteskap.

I etterkant av opplysningene om den nye kjæresten til John Arne Riise, avslørte også John Arne Riises ekskjæreste at hun har en ny kjæreste.

På sin Twitter-profil skrev Elvegaard Riise i beskrivelsen av seg selv at hun var «soon to be divorced», men «in a new relationship».

Les mer: Riises eks fant ny mann etter bruddet