CESAR (Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Afp)
CESAR (Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Juventus svir av 660 millioner kroner på van Persie

Og Andy Carroll dropper overgang til West Ham. Sjekk dagens «ryktebørs» her!

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:
Juventus planlegger å bruke over 660 millioner kroner på Robin van Persie, skriver Daily Mirror. Pakken inkluderer både overgangssum og 28-åringens lønn de neste fem årene. Italienerne håper avtalen skal være nok til å slå Manchester United og Manchester City i jakten på Arsenal-kapteinens signatur.

Newcastle ønsker ikke å møte prisen på 20 millioner pund som Liverpool har satt på Any Carroll.  (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Newcastle ønsker ikke å møte prisen på 20 millioner pund som Liverpool har satt på Any Carroll. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Guardian melder at Liverpool-spiss Andy Carroll ikke ønsker en overgang til West Ham. 23-åringen skal ha fortalt venner at han bare vil forlate Anfield for en retur til Newcastle. Carrolls gamleklubb vurderer å kjøpe spissen tilbake fra Liverpool.

West Ham er imidlertid nær ved å forsterke forsvaret. Ifølge Metro skal klubben være i ferd med å fullføre en trippelavtale for Aston Villas James Collins, Mallorcas Ivan Ramis og klubbløse Sebastian Boenisch.

Les også: – West Ham og Liverpool enige om Carroll-lån

The Sun melder at Newcastle har lagt inn bud på 38 millioner kroner for Twente-backen Douglas Texeira. Brasilianeren er også ønsket av Aston Villa.

Luka Modric (Foto: Sang Tan/Ap)
Luka Modric (Foto: Sang Tan/Ap)

Tottenham krever 380 millioner kroner for Luka Modric, som er sterk koblet til Real Madrid. Men forrige sesongs La Liga-vinner har informert London-klubben om at det er uaktuelt å betale så mye for 26-åringen, skriver Daily Express.

Mandag meldte ulike medier at Liverpool hadde akseptert et bud fra Fiorentina for Alberto Aquilani. Football Italia hevder at Juan Manuel Vargas kan bli en del av overgangen.

Les også: Wenger bekrefter: – Trio er ferdig i Arsenal

Tim Cahill forlot nylig Everton til fordel for amerikanske New York Red Bulls, men australieren åpner for et raskt comeback. The Sun skriver at Cahill kan være på vei tilbake på lån når Major League Soccer-sesongen avsluttes.

Avisen skriver også at Clint Dempseys overgang til Liverpool nærmer seg en realitet. Spissen er ikke med på Fulhams treningsleir i Sveits.

I tillegg ønsker Chelsea å bruke mer penger. Wigans Victor Moses og Marseilles høyreback César Azpilicueta skal være høyt på listen over mulige nye spillere mål for de blå.

Clint Dempsey (Foto: Jon Super/Ap)
Clint Dempsey (Foto: Jon Super/Ap)

Ifølge Daily Mail vurderer Tottenham å legge inn et bud på 70 millioner kroner for Liverpool-talentet Raheem Sterling. Queens Park Rangers ønsker å låne 17-åringen.

Så til en kuriøs sak som ikke har noe med overganger å gjøre. Men Manchester City-assistent David Platt fortjener noen ord etter strålende innsats på trening. Den tidligere Arsenal- og Sampdoria-spilleren sjokkerte City-stjernen Sergio Agüero da han nylig brassesparket inn en scoring på treningsfeltet. Scoringen kan minne om Wayne Rooneys drømmetreff mot nettopp Manchester City i februar 2011, skriver Metro.

Gareth Bale pådro seg ikke alvorlige skader etter Charlie Adams stempling i lørdagens treningskamp mellom Tottenham og Liverpool, melder Daily Mail. Det er gode nyheter for 23-åringens sjef André Villas-Boas, som sier at han er svært lettet over nyheten. Tottenham-manageren oppfordrer likevel Adam til å be Bale om unnskyldning.

Daily Mirror skriver at Rio Ferdinand angrer på Twitter-meldingen som fikk ham siktet for rasisme.

Les også: Bale raser mot Adam etter denne stemplingen: – Han er en feiging

Serie A:
Milan-backen Taye Taiwo er nær en låneavtale med Dynamo Kiev. Taiwo er i Ukraina for å gjennomgå den medisinske testen.

Football Italia skriver at Roma betaler 140 millioner kroner for Genoas Mattia Destro. Overgangen ble bekreftet mandag kveld.

Les også: Manchester City-bud på Liverpool-stjerne: – Spilleren har uttalt at han vil forlate klubben

Hertha Berlin er misfornøyd med at Juventus ikke benyttet seg av flere stjernespillere i lørdagens treningskamp. Alessandro Matri og Milos Krasic sørget for at italienerne vant 2-0 i Tyskland, men ifølge tysk presse reagerer tyskerne negativt på at Juventus ikke benyttet seg av noen av lagets åtte EM-spillere.

EM-spillerne kom naturlig nok tilbake på treningsfeltet senere enn resten av Juventus-troppen, men den tyske klubben hevder at det var avtalt at Andrea Pirlo, Gianluigi Buffon og resten av landslagsstjernene skulle spille kampen.

Les også: Pinlig sikkerhetstabbe på Wembley – politiet rotet bort nøklene

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene