Kjæresteparet Kristian Strand og Nathalie Lao får gale Bieber fans til å gå amok. De gir nemlig bort en gratisbillett til neste års konsert, helt gratis.

– Vi fikk tak i tre billetter, men lillesøsteren til Nathalie kunne ikke være med. Vi tenkte først å selge den, men når vi fikk tusenvis av mail og så hvor mye penger folk var villige til å gi, bestemte vi oss for å gi den bort. Jeg synes det ble dumt å ta så mye penger for en billett, forteller Kristian til «God Kveld Norge».

Har fått over 700 mail

Kjæresteparet opprettet for to uker siden bloggen bajassene, og ligger allerede på blogg.no's topp 100 liste.

bajassene (Foto: Picasa)

– Etter at vi la ut innlegget om at vi ga bort en Justin Bieber-billett i går, har vi fått over 700 mail. Men nå har vi ikke sjekket de siste timene, det er sikkert flere, forteller bloggparet.

Bloggerne har oppfordret Bieber fansen til å komme med en historie om hvorfor nettopp de skal vinne. Og responsen har ikke uteblitt.

Les også: Sirkus Eliassen avslører sin villeste konserthistorie

Vil ofre livet sitt til Bieber

– Jeg kunne ofret livet mitt for han, jeg gjør hva som helst! Jeg er kjent som en som bruker livet mitt på Justin Bieber! Når billettene var utsolgt sperret jeg meg inne på rommet mitt en uke, skriver en 12 år gammel jente.

En annen skriver at Justin Biebers låter reddet henne fra depresjon og anoreksi, og hennes høyeste ønske er å møte gutten som reddet livet hennes.

En tredje skriver at hun har vært lei seg og grått i flere uker etter at hun ikke fikk tak i billett.

Blir nedringt

Bloggerne forteller at det både er unge jenter, gutter og desperate mødre som sender inn bidrag. Flere har også kontaktet paret på telefon og sendt tekstmeldinger.

– Vi ber alle sende inn sine bidrag, det må være likt for alle, det hjelper ikke å ringe å smiske, forteller Kristian.

Konkurransen avsluttes 10.august, og paret forteller at det blir en vanskelig jobb å kåre en vinner blant alle bidragene.

Les også: Justin Bieber deler sine heteste datingtips