ØNSKET AV STABÆK: Klubben jobber med å hente Veigar Páll Gunnarsson og Henning Hauger tilbake. (Foto: Ness, Jan Kåre/NTB scanpix)
ØNSKET AV STABÆK: Klubben jobber med å hente Veigar Páll Gunnarsson og Henning Hauger tilbake. (Foto: Ness, Jan Kåre/NTB scanpix)

Stabæk ønsker å lokke Gunnarsson og Hauger hjem

Veigar Páll Gunnarsson og Henning Hauger har begge slitt med spilletid i Vålerenga og i Hannover. Nå ønsker Stabæk å låne sine tidligere spillere.

– Jeg kan bekrefte at vi har en tett dialog med flere av våre tidligere spillere, sier Sportslig administrativ leder i Stabæk, Inge André Olsen.

Henning Hauger gikk til Hannover for mellom tre og fire millioner kroner for et år siden og signerte en fireårs kontrakt med Bundesligaklubben. Men spilletid har det blitt lite av.

– Det er en spiller vi følger tett og vi prater jevnlig med Hennings agent. Vi har vært veldig interessert i han og kanskje får vi muligheten til å kickstarte karrieren hans igjen med et lån, sier Olsen.

Les også: Zymer Bytyqi (15) fristes av Red Bull Salzburg

Men Olsen understreker at det ennå er en lang vei fra dialog til å få signert med spilleren.

Stabæk sliter tungt på jumboplass i Tippeligaen og står nå med fattige sju poeng. Stabæk har sikret seg defensive forsterkninger, men trenger å styrkes også fremover på banen.

– Nå er vi ferdig med å styrke det defensive. Det er offensive spillere vi ser på nå, sier Olsen.

– Hva har dere av midler til å forsterke?

– Vi har mistet flere spillere i løpet av våren som har frigjort midler i lønnsbudsjettet vårt, sier Stabæks sportslige administrative leder.

Les også: Solbakken låner midtbanespiller fra Rennes

Stabæk føler de har vært rause med spillere som har hatt ambisjoner og har latt de få muligheten i andre klubber. Olsen håper at det har ført til at spillerne ønsker å komme tilbake til klubben dersom muligheten en gang byr seg.

– Dette er en klubb som har lagt forholdene til rette for spillere med ambisjoner. Vi har ikke satt noen kjepper i hjulene for spillere som vil ut. Det håper vi vil gjøre dialogen om en retur enklere om det blir tilfelle, sier Olsen.