Brandy M. Stevens (20) hadde fortsatt ikke trukket sitt siste åndedrag da kvinnen hun hadde elsket hjalp til å begrave henne levende.

Lokalavisen Erie Times-News i Pennsylvania forteller at Jade N. Olmstead (18) og hennes nye sexpartner Ashley M. Barber (20) har tilstått å ha invitert den unge kvinnen hjem til seg i slutten av mai. Det ble alt annet enn et hjertelig gjensyn mellom Barber og Stevens.

Med voldsom kraft og gjentatte ganger slo de løs mot hodet til Stevens. De forsøkte dessuten å kvele henne, før de dumpet henne i en provisorisk grav de hadde gjort klar på forhånd.

Lokket inn i skogen

De 18 og 20 år gamle kvinnene er nå siktet for overlagt drap. Begge har lagt alle kortene på bordet i den svært oppsiktsvekkende og bisarre drapssaken, som naturlig nok ryster lokalmiljøet.

Da en intetanende Brandy Stevens kom, ble hun ønsket velkommen av Olmstead. Hun lokket deretter med seg offeret inn i skogen bak huset de to morderiske turtelduene deler med Barbers foreldre. Påskuddet var at de to jentene holdt på å bygge en slags trehytte.

Der ventet imidlertid Barber, som plutselig spratt frem og begynte å sparke og slå løs på den forsvarsløse unge kvinnen. De skal også ha stappet en gjenstand inn i munnen hennes, slik at ingen skulle kunne høre de desperate skrikene om hjelp.

– De har forklart at de ble helt fra seg av skrikene hennes, opplyste politibetjent Eric Mallory i retten like før helgen.

LES OGSÅ: Peter (37) holdt kona i kjetting i ti år

Hennes verste mareritt

Etter den ekstreme voldsbruken, rullet de henne ned i hullet de hadde gravd i bakken. Da de så at hun fortsatt pustet, kastet de en stor stein mot ansiktet hennes og tømte vann i munnen og nesen hennes.

Det var likevel ikke dette som drepte henne. Obduksjonsrapporten slår uten tvil fast at dødsårsaken er kvelning fordi hun ble begravd.

– Hun hadde en gang sagt at hennes verste mareritt måtte være å bli begravd levende. Barber ville drepe henne, sa Mallory i retten.

Tilståelsen til jentene kom etter flere runder med sprikende forklaringer, som at hun skulle ha slått hodet etter å ha falt ned en trapp, og at faren til Stevens – altså offerets egen pappa – drepte henne fordi hun så ut som en gutt.

Først da politiet avslørte graven, knakk de to sammen i avhør. Da Mallory la frem de groteske, detaljerte drapsskildringene i retten, satt Stevens' bestemor Kathy på første rad og gråt. Så mange venner og familiemedlemmer av den drepte 20-åringen hadde møtt frem at rettsmøtet måtte flyttes til en større forsamlingssal.

Statsadvokaten i Crawford County, Francis Schultz, kan nå komme til å kreve dødsstraff. Det skjer i så fall under hovedforhandlingen, som starter 24. august.

LES OGSÅ: Banket opp datteren og limte henne til veggen