De har laget noen av verdens vakreste biler, men gir seg ikke med det. Nei, nå har Aston Martin også laget sykkel – og da er det naturligvis ikke snakk om hvilken som helst sykkel.

Aston Martin One-77 (ja den heter det samme som merkets superbil) blir ubeskjedent beskrevet som verdens mest avanserte sykkel. Og prisen er så absolutt deretter.

77 eksemplarer

25.000 pund eller rundt 245.000 kroner må du ut med for å sikre deg et eksemplar. Da blir du også én av bare 77 eiere, flere skal nemlig ikke bygges.

Sykkelen er utviklet i samarbeid med engelske DISS og her er det naturligvis ikke spart på noe underveis.

LES OGSÅ: Topp 5: James Bond-biler

Kjøpere har meldt seg

Her er det utstrakt bruk av karbonfiber, både setet og styret er håndsydd og skinnkvaliteten skal være like bra som den Aston Martin bruker i bilinteriørene sine. Sykkelen er også utstyrt med en touch screen-computer som forteller deg om alt fra distanse til kaloriforbruk.

Aston Martin har også tenkt på at kundene kanskje ønsker at fargen skal matche bilen deres, derfor tilbyr de One-77 i syv forskjellige farger.

Selv om den foreløpig bare har blitt vist på bilder, har flere kjøpere allerede meldt seg – fra blant annet Australia, Japan og Brasil. Skal vi tippe de har minst en Aston Martin i garasjen fra før?

SE OGSÅ: Her har millionæren akkurat smadret superbilen sin

Dette er en av syv forskjellige farger du kan velge mellom - naturligvis de samme som Aston Martin bruker på bilene sine.

LES OGSÅ: Bond-ikon under hammeren for 30 millioner kroner