Kolo Toure, Manchester City (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Kolo Toure, Manchester City (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Nicolas Gaitan (Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Afp)
Nicolas Gaitan (Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Afp)
Benficas Oscar Cardozo feirer sammen med lagkammerat Nicolas Gaitan etter en scoring mot Vitoria FC. (Foto: LUIS NEVES/Afp)
Benficas Oscar Cardozo feirer sammen med lagkammerat Nicolas Gaitan etter en scoring mot Vitoria FC. (Foto: LUIS NEVES/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Barcelona vurderer sjokkovergang for City-reserve

Mens Liverpool planlegger bud på Benfica-stjerne. Sjekk dagens «ryktebørs» her!

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Tottenham må belage seg på en drakamp om Lyon-keeper Hugo Lloris. Den franske klubben insisterer på at det er uaktuelt å selge dersom Lloris ikke selv ber om å få forlate klubben, melder Talksport.

Sunderland har lagt inn et bud på 114 millioner kroner for Wolverhampton-spissen Steven Fletcher, men det er ventet at Ståle Solbakken vil kreve 143 millioner kroner for 25-åringen. Det skriver Daily Mail.

Opp gjennom årene har Arsenal hentet Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain fra Southampton. Ifølge Daily Mirror er «The Gunners» på jakt etter et nytt stortalent fra sørkysten. Denne gangen er det den 17 år gamle backen Luke Shaw som har imponert Arsenal-manager Arsène Wenger.

Stortalentet Luke Shaw. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Stortalentet Luke Shaw. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Roberto Mancini sier til Daily Telegraph at laget hans ikke er godt nok til å vinne Mesterligaen. Italieneren ønsker å forsterke laget før sesongstarten. Manchester City har vært koblet til Robin van Persie, Javi Martinez og Daniele de Rossi, men har forholdt seg overraskende rolig på overgangsmarkedet.

Les også: Zymer Bytyqi (15) kan følge Berisha til Salzburg

Mancini insisterer imidlertid på at klubben ikke lenger bør betale skyhøye summer for å hente spillere til Etihad Stadium.

Kolo Touré er derimot på vei bort fra Manchester City. Barcelona-manager Tito Vilanova ønsker seg mer rutine i laget. Han vurderer nå å sjokkere fotballsupportere ved å hente midtstopperen til Spania, skriver Daily Mirror.

Andy Carroll linkes bort fra Anfield, men Talksport skriver at Liverpools ferske manager Brendan Rodgers mener spissen passer inn i hans måte å spille fotball på. Rodgers legger til at Carroll trives hos rødtrøyene.

Vincent Kompany har ifølge Daily Mail avbrutt Manchester Citys treningsleir i Asia og dratt tilbake til England. Kapteinen skal behandles for sin leggskade, slik at midtstopperen blir klar til City Premier League-åpner mot Southampton 19. august.

Samme avis skriver at Tottenham-sjef André Villas-Boas raser mot Liverpools Charlie Adam, for skaden han pådro Gareth Bale i oppkjøringskampen lørdag. Også Bale selv hudfletter Adam. Waliseren kaller Liverpool-spilleren for «en pyse», og sier at taklingen kunne kostet ham fotballkarrieren.

Les også: Arsenal-stjerne ute til oktober

Joe Allen er klar for Liverpool. Det bekrefter klubbens hjemmeside fredag kveld.  (Foto: David Jones/Pa Photos)
Joe Allen er klar for Liverpool. Det bekrefter klubbens hjemmeside fredag kveld. (Foto: David Jones/Pa Photos)

Sagaen om Swanseas Joe Allen fortsetter. Den nevnte duoen Villas-Boas og Rodgers kjemper om å få spilleren til henholdsvis Tottenham og Liverpool. Liverpool-direktør Ian Ayre droppet nylig den planlagte turen til Nord-Amerika hvor de er på treningsleir for å forhandle med Swansea, skriver Daily Telegraph. Liverpool forsøker å presse ned Swanseas prisforlangende på 140 millioner kroner.

Avisen melder også at «The Reds» har fortalt Alberto Aquilani at han ikke er med i klubbens framtidsplaner. Liverpool er forberedt på å svelge et kraftig økonomisk tap for at spilleren fortsetter karrieren i italienske Fiorentina.

BBC skriver at klubben allerede har akseptert et bud fra italienerne.

Ifølge Metro planlegger de røde fra Merseyside et bud på 133 millioner kroner for Benfica-stjernen Nicolás Gaitán.

Les også: Zlatan brukte under to minutter på sitt første mål for PSG

FORLATER LILLE: Eden Hazard. (Foto: DENIS CHARLET/Afp)
FORLATER LILLE: Eden Hazard. (Foto: DENIS CHARLET/Afp)

The Sun skriver at Chelsea kommer til å handle for over 950 millioner kroner denne sommeren. Klubben har allerede brukt 629 millioner kroner på Eden og Thorgan Hazard, Oscar og Marko Marin.

Men manager Roberto Di Matteo ønsker å hente minst to spillere til. Klubbdirektør Ron Gourlay sier at klubben vil forsterke laget i én eller to posisjoner. Han legger til at det vil skje noe de kommende ukene – «dersom de riktige spillerne blir tilgjengelige».

Ettertraktede Lucas Moura sier at han vil vente til etter OL før han bestemmer seg for hvor han fortsetter karrieren.

Den tidligere RBK-spilleren Didier Konan Ya skal være på vei til Red Bull Salzburg, melder Sky Sports.

Og West Ham har vunnet kampen om Mallorca-forsvarer Ivan Ramis. Spanjolen skal nå gjennom legesjekk i England. Går legesjekken uten problemer, blir 27-åringen London-klubbens sjette signering etter opprykket til Premier League. Spilleren var også ønsket av Wigan og Everton.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene

Moura (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Moura (Foto: ANDREW YATES/Afp)