VMan P632315
VMan P632315

Nannskog: – Bare Dockal som har levert varene for RBK

Daniel Nannskog mener RBK-spissene må ta sin del av skylden for tabellposisjonen.

TV 2 Sportens fotballekspert Daniel Nannskog tar et oppgjør med Rosenborgs angrepsrekke etter at nok en kamp endte uavgjort søndag.

På 17 kamper har hele ni endt uavgjort – en klar indikasjon på at trønderne sliter med å avgjøre kamper til sin fordel. Med 13 gjenstående seriekamper ligger RBK åtte poeng bak serieleder Strømsgodset.

– Først og fremst må de få i gang spissene. Jeg tenker på Rade (Prica), Iversen og Chibuike. De har absolutt ikke levert i år, sier Nannskog og sammenligner med Strømsgodset-trioen Kamara, Kovacs og Diomande.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Godset-spissene står med 20 mål samlet så langt denne sesongen. Prica, Iversen og Chibuike har ni.

Rosenborgs toppscorer heter Borek Dockal. Tsjekkeren har scoret fem ganger i år.

– Det er faktisk nesten bare Dockal som har levert varene og stått for målene. Det trodde man ikke foran denne sesongen. Var det steder man var litt skeptiske til, var det midtbanen og forsvaret. Spissene må våkne. Definitivt, sier Nannskog.

Les også: «Kobraen» ødela for Rosenborg

Svensken har hatt Jan Jönsson som trener selv og er overrasket over at Rosenborg ikke ser ut til å kunne true Strømsgodset i kampen om seriegullet.

– Jeg vet hvor gjennomtydelig han alltid har vært. Jeg hadde ham i Landskrona og så i Stabæk etter det, og i begge klubbene hadde vi en svært tydelig spillestil, sier Nannskog.

Er du enig med Daniel Nannskog? Se hva Davy Wathne og Petter Myhre hadde å si til Nannskogs utspill i videovinduet øverst og si din mening i kommentarfeltet.