SLAKTER SANDNES ULF: Zymer Bytyqi vil bort fra klubben. (Foto: Skibstad, Kent/NTB scanpix)
SLAKTER SANDNES ULF: Zymer Bytyqi vil bort fra klubben. (Foto: Skibstad, Kent/NTB scanpix)

Zymer Bytyqi (15) kan følge Berisha til Salzburg

Sandnes Ulf-ledelsen i forhandlinger søndag kveld.

Sandnes Ulfs stortalent Zymer Bytyqi fikk sin Tippeliga-debut i mai. Nå kan 15-åringen, som følger 16 år i september, allerede være klar for neste steg på karrierestigen.

Ifølge Rogalands Avis setter nemlig Bytyqi seg på flyet til Salzburg sammen med Valon Berisha mandag morgen.

Planen er å sjekke ut forholdene i Håvard Nielsens og Valon Berishas nye klubb – som også snuser på lillebror Veton Berisha.

Setter seg trolig på flyet
– Vi holder på med dette akkurat nå. Det som mest sannsynlig skjer er at Zymer setter seg på flyet til Østerrike i morgen tidlig for å kikke på forholdene der nede. Det kommer litt an på hva vi blir enige om, men det er slik det ligger an nå, sier daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal til RA.

Bytyqi har en ettårskontrakt med Sandnes Ulf, som uansett vil være sikret utdanningskompensasjon dersom overgangen blir en realitet. I tillegg vil klubben forsøke å fremforhandle en god økonomisk avtale med østerrikerne.

Les også:Berisha er klar for kollektivlivet med Håvard Nielsen

Stiller seg ikke i veien
– Dersom det blir en overgang er det snakk om en pakkeløsning også for Sandnes Ulf. Vi har sagt at vi ikke ønsker å stille oss i veien for en overgang, men som klubb ønsker vi også å få igjen for at vi har bidratt til spillerens utvikling, og gitt ham sjansen i Tippeligaen, sier Espedal.

Agent Jim Solbakken satt ifølge Rogalands Avis i møter med Bytyqi og hans foreldre, samt representanter for Salzburg.