Veton Berisha vil savne Salzburg klare storebror Veton. (Foto: TV 2)
Veton Berisha vil savne Salzburg klare storebror Veton. (Foto: TV 2)

Red Bull Salzburg vil ha lillebror Berisha også

Valon Berishas nye klubb var tilbake på Viking Stadion søndag. Nå er det yngsteblad Berisha som interesserer østerrikerne.

Veton Berisha var blant dem som sprudlet aller mest da Viking nedsablet Sandnes Ulf med 5-0 på Viking Stadion søndag. Spissen scoret kampens første mål, og viste for alvor at det er Viking som er storebror i akkurat denne vestlandsduellen.

Les også: Kjell Jonevret etter Vikings kalasseier: - Jeg synes ikke vi er så veldig gode

Tidligere denne uken ble Vetons storebror Valon Berisha klar for østerrikske Red Bull Salzburg, og nå kan Veton være nestemann på vei ut portene på Viking Stadion.

Østerrikerne var nemlig på plass på søndagens kamp mot Sandnes Ulf, og ifølge Rogalands Avis skal det være Veton Berisha som nå interesserer dem. Spilleren selv tar det hele med stor ro.

- Ja, jeg hørte at de var her, men det er ikke noe jeg tenker på. Jeg aner ikke om det var meg de var her for å se på engang, sier Veton til TV 2 etter kampslutt.

- Har Valon snakket positivt om Red Bull?

- Ja, det har han jo. Og det er jo positivt at han er der så klart, men jeg har ikke hastverk med å komme meg vekk, sier unggutten.

Les også:Zymer Bytyqi (15) kan følge Berisha til Salzburg

Kapteinen og treneren regner med han blir
En av spillerne som håper yngsteblad Berisha blir værende i Stavanger er Indridi Sigurdsson.

- Hør her, nå har storebror dratt, da er det litt tidlig for Veton å dra også - de har godt av å splittes litt, ler kapteinen.

Trener Kjell Jonevret hevder å ikke ha kjennskap til østerrikernes interesse.

- Det kjenner jeg ikke til. Det blir alltid overskrifter når disse unggutta gjør det godt, sist var De Lanley veldig bra mot Molde. Men selv om klubbene på kontinentet kanskje syns 10-20 mill kr er lite penger så pøser de ikke bare ut pengene uten å vite hva de gjør. Vi satser på å beholde Veton her en god stund til, sier treneren.

Veton Berisha har nøyaktig like lenge igjen av sin kontrakt - 18 måneder - som det Valon hadde, noe som betyr at Viking stiller med gode forhandlingskort på bordet i en eventuell samtale om overgangssum.

Tror du Veton Berisha følger etter Valon til Østerrike? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!