Det norske kronprinsparet er på plass i London for å overvære de Olympiske Leker.

Tidligere i dag var Haakon og Mette-Marit på plass for å se 100 meter butterfly og 400 meter medley.

Kronprinsparet, som feiret ti års bryllupsdag i fjor, så svært så forelsket ut. Haakon holdt rundt sin kone gjennom hele konkurransen, og de to holdt hverandre kjærlig i hendene.

Gjensynsglede

Mette-Marit har i uken som er gått, deltatt på en AIDS-konferanse i Washington D.C. Hun ankom London litt senere enn Haakon, men nå er de to turtelduene gjenforent. Kongehusekspert Kjell Arne Totland, følger kronprinsparet med argusøyne. Han synes det er flott at de to, etter tolv år som kjærester fortsatt viser sin kjærlighet for hverandre.

– Haakon og Mette-Marit har aldri vært redde for å vise og uttrykke sine følelser for hverandre når passer slik. Det synes jeg er flott. Nå har de jo vært borte fra hverandre i en liten uke. De synes sikkert det er hyggelig å ha litt barnefri og bare være sammen de to, som alle andre foreldre.

Les også: Ingvild Snildal: – Det er den største skuffelsen i min karriere

Kledt i rødt, hvitt og blått

I går fikk vi se kronprinsparet på vei til den offisielle åpningen. De to var kledt i den norske OL-troppens representasjonsantrekk, signert Moods of Norway.

Også i dag var de kledt i OL-troppens antrekk. Haakon i blå pique skjorte og shorts, mens Mette-Marit var avslappet i v-hals genser og hvitt skjørt.

– Ellers merker jeg meg at de har tatt i bruk nok et av antrekkene til den norske OL-troppen. Litt mer casual i dag enn i går, forteller Totland til «God Kveld Norge».

Les også:OLs heteste deltakere