I kveld går den offisielle OL-åpningen av stabelen under i London.

Tidligere i dag ankom det norske kronprinsparet Englands hovedstad. De var kledt i den norske OL-troppens representasjonsantrekk, signert Moods of Norway.

– Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit bærer begge den norske OL-troppens representasjonsantrekk i nasjonalfargene, rødt, hvitt og blått, fra Moods of Norway. Veldig vakkert og stilig! Gleder meg til å se dem i resten av OL-garderoben, forteller kongehusekspert, Kjell Arne Totland, til «God Kveld Norge».

Les også: Kronprins Frederik leverte OL-ilden

– En stor ære

– Det var en stor ære å få lov til å tegne til den offisielle norske troppen. Det er veldig tøft, har Simen Staalnacke i Moods of Norway tidligere sagt til tv2.no.

collage_inni_2_970854a
Designmakkeren Peder Børresen mente dette var et morsomt oppdrag.

– Og et veldig morsomt designoppdrag også, for det er jo de formelle representasjonsklærne. Det skal både være noe norsk uten å være for norsk. Det skal være Moods, og det skal være morsomt, men være stilrent, sa Peder Børresen i Moods of Norway.

Les også: Her kan du møte på prins Harry, William og Kate under OL

Møte de norske deltakerne

Tidligere i dag opplyste hoffreporter, Kjell Arne Totland, ovenfor «God Kveld Norge» at kronprinsparet nå var på plass i London for å ta del i de olympiske leker.

– I dag kom også vårt eget kronprinspar til London. Mette -Marit direkte fra USA. De skal på en stor mottakelse på Buckingham Palace senere i dag, sammen med kongelige fra hele verden – og sent i kveld drar de alle i samlet flokk til OL -stadion for åpningsseremonien kl. 2200, forteller Totland.

Det norske kronprinsparet skal også i løpet av lekene møte med de norske deltakerne og gi de støtte under flere arrangementer.

– I helgen skal kronprins Haakon og kronprinsessen besøke norske OL-deltakere i OL – leiren, og se dem i aksjon i ulike øvelser, sa han.

Husket konas klær

– Vi får forresten etter planen se både kronprinsen og kronprinsessen i norsk design i London i helgen – når de sitter på VIP-tribunen i norske OL-antrekk fra Moods of Norway. Vi får jo håpe Haakon har husket å ta med seg konas klær fra Oslo da, sa Totland tidligere i dag.

Og etter bildene å dømme, husket Haakon konas garderobe.

TV 2 mote ga hele OL-kolleksjonen terningkast 5. Hele dommen kan du lese her.

Les også: Her er motedommen over OL-kolleksjonen